Pearl boeken

€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  avondvullend
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  One-woman band
 • Genre
  Allround

Wil jij Pearl boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Pearl. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze veelzijdige zangeres heeft een jarenlange muzikale ervaring opgebouwd. En brengt met haar spontane uitstraling een breed repertoire voor ieder publiek. Haar optreden wordt gevormd door verschillende genre’s, waardoor ze flexibel inzetbaar is. Van ballads tot dance classics en een gevarieerd programma met nummers uit de jaren ’70 tot aan top 40 nummers. Swingende songs van o.a. Tina Turner, Kiki Dee, Anouk,The Pointer Sisters, The Trammps, maar ook mooie ballads en jazzy achtergrondmuziek van bijvoorbeeld Norah Jones, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Bonnie Rait, Etta James en Martina Mc Bride.

Biografie Pearl

Maar ook blues, jazz, easy listening, lounge en country behoren tot de mogelijkheden, Dit maakt Alaniz geschikt voor vrijwel ieder evenement. Indien gewenst kan ook het volume worden aangepast naar achtergrondmuziek.

Boekingen van Pearl

Alaniz werkt met professionele orkestbanden, speelt daarbij met een aantal nummers gitaar en percussie waaronder conga. Zij beschikt over een eigen geluid- en lichtset, zodat zij altijd als zangeres alleen een optreden kan verzorgen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Pearl kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Pearl wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Pearl wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Pearl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Pearl kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Pearl boeken

Ben jij benieuwd hoe je Pearl kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Pearl boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Pearl

Pearl inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Pearl

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
One-woman bandavondvullendinclusief tot 400 personen1 persoonAllround€595,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€445,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand