Patty Brard boeken

Ook te boeken als presentratrice (4 uur)
€7.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €7000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Nederlandstalig / Engels

Wil jij Patty Brard boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Patty Brard. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Patty Brard komt het beste tot haar recht op het podium. Met haar ongeremde enthousiasme en allure weet zij op iedereen een onuitwisbare indruk achter te laten. Als zangeres een heus vrouwelijk feestbeest met een absolute ‘het dak eraf’ garantie en als presentatrice een warme persoonlijkheid met een immens inlevingsvermogen. Een onvervalste feestavond of een formele aangelegenheid; met haar enorme bagage aan (levens)ervaring is zij in staat om elk feest, evenement of presentatie in goede banen te leiden.

Biografie Patty Brard

Haar zangoptredens staan garant voor een half uur entertainment van de bovenste plank. Bekende feest hits met een groot meezinggehalte worden afgewisseld met haar solo hits en uiteraard zal ook een LUV” Medley niet ontbreken. Kortom : Patty staat voor gezelligheid, glamour en bovenal FEEST waarbij het woord feest daadwerkelijk met hoofdletters geschreven dient te worden.

Bekende presentatrice boeken

Daarnaast heeft La Brard haar sporen als presentatrice ook ruimschoots verdient. Ze is inmiddels een vaste waarde in de TV wereld, en presenteerde de afgelopen jaren kijkcijferkanonnen zoals Big Brother, De Nieuwe Uri Geller en Echte Meisjes op de Prairie. Inmiddels is Patty één van de vaste gezichten van SBS Shownieuws!

Boekingen van Patty Brard

Met een naamsbekendheid van 100% is succes gegarandeerd met Patty! Geliefd door jong en oud, en voor iedereen benaderbaar. Een duizendpoot die breed inzetbaar is voor de meest uiteenlopende feesten, (bedrijfs)evenementen en presentaties! Informeer naar de bijna onuitputtelijke boekingsmogelijkheden met Patty Brard!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Patty Brard kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Patty Brard wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Patty Brard wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Patty Brard online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Patty Brard kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Patty Brard boeken

Ben jij benieuwd hoe je Patty Brard kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Patty Brard boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Patty Brard

Patty Brard inhuren

€7.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Patty Brard

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenInclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Engels€7000,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand