Patty Brard boeken

Ook te boeken als presentratrice (4 uur)
€7.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €7000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Nederlandstalig / Engels

Wil jij Patty Brard boeken voor jouw party of event? Patty Brard komt het beste tot haar recht op het podium. Met haar ongeremde enthousiasme en allure weet zij op iedereen een onuitwisbare indruk achter te laten. Als zangeres een heus vrouwelijk feestbeest met een absolute ‘het dak eraf’ garantie en als presentatrice een warme persoonlijkheid met een immens inlevingsvermogen. Een onvervalste feestavond of een formele aangelegenheid; met haar enorme bagage aan (levens)ervaring is zij in staat om elk feest, evenement of presentatie in goede banen te leiden.

Patty Brard boeken

Haar zangoptredens staan garant voor een half uur entertainment van de bovenste plank. Bekende feest hits met een groot meezinggehalte worden afgewisseld met haar solo hits en uiteraard zal ook een LUV” Medley niet ontbreken. Kortom : Patty staat voor gezelligheid, glamour en bovenal FEEST waarbij het woord feest daadwerkelijk met hoofdletters geschreven dient te worden.

Bekende zangeres boeken

Daarnaast heeft La Brard haar sporen als presentatrice ook ruimschoots verdient. Ze is inmiddels een vaste waarde in de TV wereld, en presenteerde de afgelopen jaren kijkcijferkanonnen zoals Big Brother, De Nieuwe Uri Geller en Echte Meisjes op de Prairie. Inmiddels is Patty één van de vaste gezichten van SBS Shownieuws!

Boekingen van Patty Brard

Met een naamsbekendheid van 100% is succes gegarandeerd met Patty! Geliefd door jong en oud, en voor iedereen benaderbaar. Een duizendpoot die breed inzetbaar is voor de meest uiteenlopende feesten, (bedrijfs)evenementen en presentaties! Informeer naar de bijna onuitputtelijke boekingsmogelijkheden met Patty Brard!

Direct Patty Brard boeken? Klik hier voor boekingen van Patty Brard

Patty Brard boeken

€7.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Patty Brard

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenInclusief tot 350 personen1 persoonNederlandstalig / Engels€7000,-

Vergelijkbare artiesten

€7.000,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand