Para Percussion boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Openingsact
 • Genre
  Drums

Wil jij Para Percussion boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Para Percussion. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Para Percussion bestaat standaard uit een percussionist, een deejay en een saxofonist. Zij mixen Latijnse, Afrikaanse en Braziliaanse ritmes met swingende lounge en/of housemuziek. Tijdens het optreden battelen ze tegen elkaar. Het bijzondere hierbij is dat zij door de zaal lopen en het publiek er bij betrekken wat zorgt voor veel enthousiaste reacties.

Biografie Para Percussion

Para Percussion heeft al een indrukwekkende lijst van optredens achter hun naam staan. Zij hebben onder andere opgetreden in Offcorso, club VIE, de Thalia Lounge, VIP room, de Cruise Terminal, brasserie Staal en Hotel Arena. Zij spelen een set van een uur tot avondvullend.

Boekingen van Para Percussion

Dit is een ideale act als opwarmer van een groot event maar past ook erg goed als afsluiter of tijdens een swingende afterparty.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Para Percussion kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Para Percussion wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Para Percussion wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Para Percussion online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Para Percussion kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Para Percussion boeken

Ben jij benieuwd hoe je Para Percussion kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Para Percussion boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Para Percussion

Para Percussion inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Para Percussion

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsactin overlegin overleg3 personenDrumsOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand