Paasland XXL boeken

Gage is excl. eventuele reiskosten
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Animatie
 • Genre
  Pasen

Wil jij Paasland XXL boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Paasland XXL. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een compleet Paasland met Paashazen en diverse attracties speciaal voor Pasen in uw winkelcentrum of op uw Paas evenement? Dan is ons Paasland echt iets voor u.

Biografie Paasland XXL

Paasland 2 bestaat uit de volgende attracties:

 • Kunst 4 Kids met paastekening.
 • Paas – Mobiles knutselen.
 • Paashaas puntmutsen knutselen.
 • Eieren beschilderen.
 • Eierdopjes versieren.
 • Paashazen schminkstand.
 • Ballonnenmoduleer Paashaas.

Boekingen van Paasland XXL

Begeleiding bestaat uit 5 Paashazen!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Paasland XXL kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Paasland XXL wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Paasland XXL wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Paasland XXL online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Paasland XXL kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Paasland XXL boeken

Ben jij benieuwd hoe je Paasland XXL kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Paasland XXL boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Paasland XXL

Paasland XXL inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Paasland XXL

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie4 uurn.v.t.5 personenPasen€1995,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand