Orgel Joke boeken

Bekend van o.a. ‘Zwarte Cross’ en ‘Waailand’
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live-act met orgel
 • Genre
  Feest

Wil jij Orgel Joke boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Orgel Joke. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

2020 had voor Orgel Joke geen leuke start toen haar geliefde man Rob in januari overleed. Toen in maart ook nog de lockdowns begonnen kroop ze om wat afleiding te zoeken achter haar orgel.

Biografie Orgel Joke

Ze stuurde een filmpje hiervan naar haar zoon en hij had als grapje een instagram account aangemaakt en dit filmpje gepost, ineens ging dit viral en was daar ‘Orgel Joke’.

Feestartiest boeken

Ze wist niet wat haar overkwam, diverse media doken erop en zo was Joke al te zien bij: Ik hou van Holland (rtl 4), Jinek, Op1 en Paul de Leeuw. Ook kwamen er aanvragen voor live-optredens en stond ze ineens op het podium bij: X-Qlusive (Gelderdome), Zwarte Cross, DollyDots (Ziggodome), Festyland en Waailand.

Boekingen van Orgel Joke

Joke is nu 72 maar zit nog vol met energie, daarom blijft ze wekelijks leuke filmpjes delen en zal ze ook af en toe live optredens blijven doen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Orgel Joke kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Orgel Joke wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Orgel Joke wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Orgel Joke online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Orgel Joke kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Orgel Joke boeken

Ben jij benieuwd hoe je Orgel Joke kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Orgel Joke boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Orgel Joke

Orgel Joke inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Orgel Joke

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live-act met orgel1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonFeest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand