Oranje Surprise Car boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Oranje / Voetbal

Wil jij Oranje Surprise Car boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Oranje Surprise Car. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Oranje Surprise Car is een attractie die speciaal bedacht is, om voor surprises te zorgen. Uw kleine gasten worden uitgenodigd om de verrassingen te beleven bij deze Oranje Surprise Car.

Biografie Oranje Surprise Car

Welke verrassingen zitten er verstopt in de Oranje Surprise Car?

Limonadekabouter of Lollyboom (keuze) Schminktheater Ballonnenbeestjes Gezellige meezing muziek

Boekingen van Oranje Surprise Car

De Oranje Surprise Car is gemakkelijk te verplaatsen. Deze vrolijke mobiele surprise kan van winkel tot winkel gaan. Per thema wordt de Surprise Car natuurlijk helemaal aangepast. En het personeel draagt kleding in het thema.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Oranje Surprise Car kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Oranje Surprise Car wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Oranje Surprise Car wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Oranje Surprise Car online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Oranje Surprise Car kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Oranje Surprise Car boeken

Ben jij benieuwd hoe je Oranje Surprise Car kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Oranje Surprise Car boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Oranje Surprise Car

Oranje Surprise Car inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Oranje Surprise Car

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act4 uurn.v.t.2 personenOranje / Voetbal€750,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand