Oranje Dames boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  4 x 45 minuten in 4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  min. 2
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Oranje / Voetbal

Wil jij Oranje Dames boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Oranje Dames. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zoekt u een àndere actie tijdens het EK of WK die zeker de aandacht trekt? Dan zijn onze Oranjedames iets voor u!

Biografie Oranje Dames

De Oranjedames in hun opvallende Oranjetafeljurk weten de aandacht te trekken van al uw bezoekers. Voor iedereen hebben de Oranjedames een leuke verrassing in hun jurk verstopt en hebben zij een gezellig praatje klaar. Ook willen zij best met de voetbalfans discussiëren over de wedstrijden van “onze jongens”!

Boekingen van Oranje Dames

Laat de Oranjedames iets uitdelen Uitdeelmateriaal kan door u zelf worden aangeleverd. Enkele voorbeelden: voetbalsleutelhangers, oranje vlaggetjes, toeters (met / zonder bedrukking) of “zoethoudertjes voor tijdens een slechte wedstrijd” (snoepgoed). Deze uitdeelmaterialen zijn tevens leuke vaderdagattenties. Met de Oranjedames heeft u een goed scorende promotie-actie in huis!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Oranje Dames kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Oranje Dames wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Oranje Dames wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Oranje Dames online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Oranje Dames kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Oranje Dames boeken

Ben jij benieuwd hoe je Oranje Dames kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Oranje Dames boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Oranje Dames

Oranje Dames inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Oranje Dames

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act4 x 45 minuten in 4 uurn.v.t.min. 2Oranje / Voetbal€895,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand