Mylene & Rosanne boeken

Aansluitend 1 x 15 minuten meet & greet
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Kids / Allround

Wil jij Mylene & Rosanne boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Mylene & Rosanne. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De eeneiige tweeling Mylène & Rosanne (16) heeft in 2013 het Junior Songfestival gewonnen met hun eigen geschreven liedje Double Me. Het nummer gaat over henzelf en hoe het is om een eeneiige tweeling te zijn. Als winnaressen hebben zij de Engelstalige versie van het gezamenlijke Junior Songfestival nummer “We Are the Future” mogen opnemen voor hun bezoek aan Oeganda. Daarna hebben zij een nummer 1 hit gescoord met hun liedje Me & My Selfie dat onafgebroken 60 weken in de KidsTop20 heeft gestaan.

Mylene & Rosanne boeken

De video clip van Me & My Selfie heeft miljoenen views en wordt nog altijd heel goed bekeken. De nummer 1 hit “MooiBoy” is ook zeer populair onder de basisschooljeugd en staat ook nog steeds in de KidsTop 20. Mylene & Rosanne zijn al van kleins af aan bezig met muziek.Het nieuwste nummer van Mylène & Rosanne “1000 mooie wensen” is ook weer een nummer 1 hit en staat wederom genoteerd in de KidsTop 20. Alle nummers zijn geschreven en geproduceerd in samenwerking met Tjeerd Oosterhuis (DEMP). De videoclips van Mylène & Rosanne zijn ook regelmatig te zien op TV bij RTL TeleKids en staan in de RTL Telekids App.

Boekingen van Mylene & Rosanne

Mylène & Rosanne zijn al op jonge leeftijd begonnen met zingen dansen en acteren. Zo hebben zij in meerdere professionele musicals gespeeld, waaronder Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd en Hotel de Grote L. Ook zijn de twee meiden bekend van het Kinderen voor Kinderen koor, waar zij verschillende nummers op hun naam hebben staan. Samen met K3 hebben zij in de liveshows “EYO” gestaan als de kleine Josje. De stemmen van Mylène & Rosanne zijn daarnaast ook te horen in talloze televisieseries en films. Zo is Mylène o.a. de stem van Dawn is in de Nickelodeon serie Nicky, Ricky, Dicky, Dawn en was zij ook te horen in de bioscoopfilm “De Vijf En De Piratenschat ”. Rosanne is te horen in de film “The book of life” en talloze andere series zoals Annedroids (RTL Telekids). Direct Mylene & Rosanne huren? Klik hier voor boekingen van Mylene & Rosanne

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Mylene & Rosanne kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Mylene & Rosanne wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Mylene & Rosanne wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Mylene & Rosanne online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Mylene & Rosanne kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Mylene & Rosanne boeken

Ben jij benieuwd hoe je Mylene & Rosanne kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Mylene & Rosanne boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Mylene & Rosanne

Mylene & Rosanne boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Mylene & Rosanne

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen2 personenKids / Allround€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€1.795,-
€1.795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand