Moombahteam boeken

Veelgevraagde TOP DJ-act
€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Eclectisch / EDM

Wil jij Moombahteam boeken voor jouw party of event? Moombahteam is terug! Moombahteam is in 2012 opgericht door muziekproducent Erik Solo. In de loop der jaren heeft Moombahteam meer dan vijftig A-list artiesten geremixt, van Ace of Base tot Sean Paul. Deze remixen gingen door het dak en dit resulteerde in meer dan 1000 optredens over de hele wereld, van Maleisië tot een eigen show op Amsterdam Dance Event (ADE).

Moombahteam boeken

Moombahteam is beïnvloed door genres als reggae(ton), dancehall, hiphop en house. De Moombahteam-sound wordt gekenmerkt door vette baslijnen, dramatische opbouw en snelle drums. Echte, analoge instrumenten worden opgenomen en gecombineerd met het nieuwe digitale geluid. Deze formule heeft al geleid tot een gouden plaat voor de officiële remake van Ne-Yo’s hit ‘Miss Independent’. In het heden richt Erik zich volledig op remixes & covers van nummers, dat is waar de kracht van Moombahteam ligt.

Moombahteam boeken

Moombahteam is vooral bekend door zijn energieke en catchy re-works en remixen die in binnen- en buitenland door de clubs galmen. Met een gouden plaat op zak en miljoenen streams op Spotify is Moombahteam een must-have DJ-act voor ieder feestje. Verder zou je Moombahteam kunnen kennen van hits zoals ”Miss Independent”, “All That She Wants” en ”Go” of van zijn te gekke sets bij o.a. De Avondploeg en SlamFM.

Bekende DJ’s boeken

Deze formule heeft al geresulteerd in een gouden plaat voor de officiële remake van Ne-Yo’s hit ‘Miss Independent’. Zoals Steve Jobs ooit zei: “Je moet zoeken waar je van houdt”. Voor ons is muziek maken dat waar we van houden! Het Moombahteam is een garantie voor heupen bewegen,, waar ze ook verschijnen.

Direct Moombahteam boeken? Klik hier voor boekingen van Moombahteam

Moombahteam boeken

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Moombahteam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Eclectisch / EDM€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€2.200,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand