Moombahteam boeken

Veelgevraagde TOP DJ-act
€1.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1950,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Urban / Eclectisch / EDM

Wil jij Moombahteam boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Moombahteam. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Moombahteam is terug! Moombahteam is in 2012 opgericht door muziekproducent Erik Solo. In de loop der jaren heeft Moombahteam meer dan vijftig A-list artiesten geremixt, van Ace of Base tot Sean Paul. Deze remixen gingen door het dak en dit resulteerde in meer dan 1000 optredens over de hele wereld, van Maleisië tot een eigen show op Amsterdam Dance Event (ADE).

Biografie Moombahteam

Moombahteam is beïnvloed door genres als reggae(ton), dancehall, hiphop en house. De Moombahteam-sound wordt gekenmerkt door vette baslijnen, dramatische opbouw en snelle drums. Echte, analoge instrumenten worden opgenomen en gecombineerd met het nieuwe digitale geluid. Deze formule heeft al geleid tot een gouden plaat voor de officiële remake van Ne-Yo’s hit ‘Miss Independent’. In het heden richt Erik zich volledig op remixes & covers van nummers, dat is waar de kracht van Moombahteam ligt.

Moombahteam boeken

Moombahteam is vooral bekend door zijn energieke en catchy re-works en remixen die in binnen- en buitenland door de clubs galmen. Met een gouden plaat op zak en miljoenen streams op Spotify is Moombahteam een must-have DJ-act voor ieder feestje. Verder zou je Moombahteam kunnen kennen van hits zoals ”Miss Independent”, “All That She Wants” en ”Go” of van zijn te gekke sets bij o.a. De Avondploeg en SlamFM.

Bekende DJ’s boeken

Deze formule heeft al geresulteerd in een gouden plaat voor de officiële remake van Ne-Yo’s hit ‘Miss Independent’. Zoals Steve Jobs ooit zei: “Je moet zoeken waar je van houdt”. Voor ons is muziek maken dat waar we van houden! Het Moombahteam is een garantie voor heupen bewegen,, waar ze ook verschijnen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Moombahteam kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Moombahteam wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Moombahteam wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Moombahteam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Moombahteam kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Moombahteam boeken

Ben jij benieuwd hoe je Moombahteam kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Moombahteam boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Moombahteam

Moombahteam inhuren

€1.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Moombahteam

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrban / Eclectisch / EDM€1950,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand