Limburger Buben boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.275,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1275,-
 • Duur
  3 x 50 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live Oktoberfest bandshow (Limburg)
 • Genre
  Volksstumlich / Oberkrainer

Wil jij Limburger Buben boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Limburger Buben. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Die Limburger Buben speelt de originele Volkstümliche in de Oostenrijkerse- en Oberkrainer stijl. Aan de ene kant gaat het om de muzikaliteit van die Limburger Buben maar aan de andere kant om de gezelligheid en het feest in de zaal of feesttent. Ze zijn al geruime tijd een begrijp in de volkstumliche muziekwereld. Hun sporen hebben ze zeker al verdient  zowel in binnen- als buitenland.

Biografie Limburger Buben

Die Limburger Buben bestaat uit Maurice Rohan & Kevin Vreuls, maar tijdens een muzikale reis naar het mooie Gerlos in Oostenrijk, is het begrip ‘Freunde’ spontaan ontstaan. Samen met Jacky Lenders van het trio Volle Pulle werd er spontaan samen muziek gemaakt. Deze drie heren worden kracht bijgezet door het muzikale talent van Jolijn Smeets. Dit pikte het publiek geweldig op en sindsdien was er een nieuw begrip geboren. Spontaniteit is de hoofd moot van deze nieuwe Volkstumliche band.

Oktoberfeest band boeken

De leden van de band zijn allen afkomstig uit het diepe Zuiden van Nederland en hebben hun sporen al in talloze andere bands verdient waaronder o.a. de Palemiger. De band heeft een prima agenda waarbij nog wel enkele ‘last minute’ mogelijkheden zijn voor het komende Oktoberfeest seizoen.

Boekingen van Limburgerbuben

Met nummers als de Frühlingspolka of Heimat der Berge of Tanze mit mir in den Morgen, zijn zij zeer gewilde gasten op veel schutters-, oogst- en Oktoberfesten. Met Limburger Buben haal je de unieke Oostenrijkse feestsfeer binnen. Alles ademt plezier, sfeer, stimmung en vooral een hoog feestgehalte!

Gezelligheid en muzikaliteit

De band speelt gemiddeld 3 sets van 50 minuten. Informeer snel naar de mogelijkheden voor deze authentieke band en dit unieke trio voor jullie Oktober- Oogst- of Bierfeest. Volksmusik macht spass!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Limburger Buben kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Limburger Buben wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Limburger Buben wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Limburger Buben online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Limburger Buben kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Limburger Buben boeken

Ben jij benieuwd hoe je Limburger Buben kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Limburger Buben boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Limburger Buben

Limburger Buben inhuren

€1.275,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Limburger Buben

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live Oktoberfest bandshow (Limburg)3 x 50 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenVolksstumlich / Oberkrainer€1275,-
Live Oktoberfest bandshow (buiten Limburg)3 x 50 minutenexclusief , betreft inprikgage5 personenVolksstumlich / Oberkrainer€2225,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand