KonFetti boeken

€975,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €975,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Kids

Wil jij KonFetti boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van KonFetti. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

KonFetTi bestaat uit Kim Jansen en Aaron Dijsselbloem. Kim scoorde eerder al enige bekendheid met meidengroep Twizzle, waarmee zij meerdere malen te zien was op televisie waaronder bij X-Factor en Carlo & Irene. Aaron is ook actief onder de naam Aaron D. en scoorde onlangs met meerdere singles in de landelijke Mega Top 100.

Biografie KonFetti

Een optreden van dit hilarische duo betekent 45 minuten lang vermaak met veel interactie en een hoog feestgehalte. Eventueel en op verzoek is dit programma uit te breiden met een dansworkshop, of een echte KonFetTi DJ-set waarin Aaron & Kim de grootste hits draaien. Tevens zijn Aaron & Kim te boeken als presentatoren van evenementen.

Boekingen van KonFetti

Zij zijn er klaar voor … jullie ook? Dan kan het avontuur beginnen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig KonFetti kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je KonFetti wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van KonFetti wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij KonFetti online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van KonFetti kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

KonFetti boeken

Ben jij benieuwd hoe je KonFetti kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct KonFetti boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van KonFetti

KonFetti inhuren

€975,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van KonFetti

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen2 personenKids€975,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€745,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand