Kerstman Met Arrenslee En Rendieren boeken

Naast de gage worden ook eventuele reiskosten berekend!
€1.695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1695,-
 • Duur
  1 x 4 uur aaneengesloten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Kerst

Wil jij Kerstman Met Arrenslee En Rendieren boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kerstman Met Arrenslee En Rendieren. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Uniek in Nederland. Een arrenslee met echte rendieren. Trakteer uw gasten op het ultieme kerstgevoel. Een ritje in een arrenslee met echte rendieren is een belevenis die je niet snel meemaakt.

Biografie Kerstman Met Arrenslee En Rendieren

Rudolf en Dancer trekken de arrenslee voort. En zijn Rudolf en Dancer al bezet? Dan komen Blitzen en Prancer gewoon, of Dasher en Vixen, Comet staat ook altijd te trappelen, maar die neemt dan wel Cupid, Donner of Blue Toxido mee.

Boekingen van Kerstman Met Arrenslee En Rendieren

De arrenslee met rendieren is een mooie opluistering van bijvoorbeeld een kerstmarkt. De begeleiding is gekleed in de stijl van Charles Dickens of komt als Kerstman. Een ware aandachtstrekker!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kerstman Met Arrenslee En Rendieren kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kerstman Met Arrenslee En Rendieren wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kerstman Met Arrenslee En Rendieren wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kerstman Met Arrenslee En Rendieren online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kerstman Met Arrenslee En Rendieren kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kerstman Met Arrenslee En Rendieren boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kerstman Met Arrenslee En Rendieren kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kerstman Met Arrenslee En Rendieren boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kerstman Met Arrenslee En Rendieren

Kerstman Met Arrenslee En Rendieren inhuren

€1.695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kerstman Met Arrenslee En Rendieren

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act1 x 4 uur aaneengeslotenn.v.t.1 persoonKerst€1695,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand