Kerstman Kindershow boeken

Naast de gage worden ook (eventuele) reiskosten berekend!
€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Kerst / Kids

Wil jij Kerstman Kindershow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Kerstman Kindershow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Kindervoorstelling met als thema Kerst. In de hoofdrol van deze kerst kindershow de echte Kerstman. Oordeel zelf dit is één van de mooiste Kerstmannen die u ooit heeft gezien.

Biografie Kerstman Kindershow

De Kerstman vertelt de kinderen de weetjes van de goedlachse elf Kira. Maar dan blijkt de Kerstman ook nog over toverkrachten te beschikken. Elfje Kira organiseert tijdens deze kerstshow spontaan een talentenjacht “Holland got’s Elves” .

Boekingen van Kerstman Kindershow

Natuurlijk worden er tijdens deze interactieve kindershow ook bekende kerstliedjes gezongen. Een zeer complete kindervoorstelling inclusief decor, professioneel geluid, kerstzetel en niet te vergeten de echte Kerstman en Elfje Kira. Met de Kerstman Kindershow haalt uw hoogstpersoonlijk de ouderwetse gezellige kerstsfeer in huis.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Kerstman Kindershow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Kerstman Kindershow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Kerstman Kindershow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Kerstman Kindershow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Kerstman Kindershow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Kerstman Kindershow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Kerstman Kindershow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Kerstman Kindershow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Kerstman Kindershow

Kerstman Kindershow inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kerstman Kindershow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 minuteninclusief tot 200 personen2 personenKerst / Kids€750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.050,-
€1.050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand