Karl uit Keulen boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Apres-Ski / Oktoberfest

Wil jij Karl uit Keulen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Karl uit Keulen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Karl Kubaschewski (1977) werd geboren als de liefdesbaby van een dansmarieke en een truckchauffeur, in de Dom van Keulen. Hij groeide op in de Rijn-metropool als een bijdehand ventje, maar met een hart van goud. Al jong nam hij zich voor om een ster te worden van het beroemde Keulse carnaval.

Biografie Karl uit Keulen

Na een bestaan als onder meer stratenmaker, klankschaaltherapeut, neurolinguïstisch programmeur en gigolo is hij eindelijk zover. Nu rijdt hij met zijn vrachtwagen kriskras door Europa, om eenmaal terug in Keulen de sterren van de hemel te zingen. Sinds enkele jaren al maakt hij naam in Limburg. Nu is hij klaar voor de rest van Nederland.

Boekingen van Karl uit Keulen

Oktoberfest, skihut, carnavalszitting of welke andere party dan ook: overal heeft Karl de Stimmung aan zijn kont hangen! De flamboyante truckchauffeur in dansmariekeskostuum is namelijk een rasartiest. Karl us Kölle zingt in het Duits en in het Keulse dialect, maar heeft speciaal voor de Nederlandse zalen een repertoire paraat dat iedereen herkent, van Heino tot Viva Colonia. Met Karl is het 100 % Stimmungsgarantie!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Karl uit Keulen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Karl uit Keulen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Karl uit Keulen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Karl uit Keulen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Karl uit Keulen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Karl uit Keulen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Karl uit Keulen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Karl uit Keulen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Karl uit Keulen

Karl uit Keulen inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Karl uit Keulen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonDuits / Apres-Ski / OktoberfestOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand