K-Otic boeken

Ultieme popsensatie
€5.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5000,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  7 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Eigen repertoire / 10's Hits

Wil jij K-Otic boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van K-Otic. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wat gebeurt er als je na 15 jaar de leden van een van de meest succesvolle popgroepen die Nederland gekend heeft weer bij elkaar brengt? Dan kun je niets anders doen dan iedereen uitnodigen om onderdeel te zijn van een reünie. Die net zo speciaal belooft te worden als de wijze waarop de leden elkaar destijds hebben leren kennen. 2001, Het jaar waarin de Nederlandse muziekindustrie veranderde.

Biografie K-Otic

Maandenlang keek Nederland toe hoe het programma Starmaker zocht naar de ultieme popsensatie. Voor de allesziende camera’s in het Big Brother huis werden 7 talentvolle jongeren klaargestoomd.  Om vervolgens dit avontuur samen aan te gaan. Na 3 maanden non-stop op televisie te zijn geweest was het duidelijk: K-otic was een feit.

Popgroep boeken

K-otic, het Engelse woord voor chaos, bracht ook daadwerkelijk chaos. Hun eerste single ‘Damn (I Think I Love You)’ kwam binnen op nummer 1 en verkocht meer dan 100.000 exemplaren. Ook hun debuutalbum ‘Bulletproof’ kwam binnen op 1, bleef daar maar liefst 7 weken staan, en werd met bijna 240.000 verkochte exemplaren dubbel platina en het best verkochte album van dat jaar. K-otic was de best bezochte Nederlandse live act, mede dankzij 2 uitverkochte shows in de Heineken Music Hall. En een volledig uitverkochte tour die afgesloten werd met twee shows in Paradiso. Nog niet eerder had een Nederlandse popgroep dit voor elkaar gekregen. Als de band in 2003 besluit te stoppen met een afscheidsshow staat de zaal vol huilende fans om hun idolen nog eenmaal met elkaar op het podium te zien staan.

 Boekingen van K-Otic

Er was een enorme vraag om nog 1 keer op te treden. Daarom werd door de leden van K-otic besloten om met een crowdfundingsactie het benodigde geld voor een eenmalig reünieconcert op te halen. Hiervoor werd eerst gedacht aan een kleine zaal. Maar de belangstelling was zo groot dat in december 2016, K-otic na vijftien jaar terugkeerde in de Heineken Music Hall, de plek waar de groep in 2001 begon. De reünie werd tevens aangegrepen voor een documentairereeks die eind 2016 op YouTube verscheen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig K-Otic kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je K-Otic wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van K-Otic wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij K-Otic online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van K-Otic kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

K-Otic boeken

Ben jij benieuwd hoe je K-Otic kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct K-Otic boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van K-Otic

K-Otic inhuren

€5.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van K-Otic

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenEigen repertoire / 10's Hits€5000,-

Vergelijkbare artiesten

€4.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand