Johnny Lewis boeken

Spetterende Elvis Presley imitatie
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon
 • Soort
  Tape act
 • Genre
  Elvis Presley Tribute

De Elvis Live show is een ca 30 minuten durende spetterende Elvis imitatie show uitgevoerd door Johnny Lewis ( pseudoniem voor JFM Geerling ) die de bekendste Elvis Presley nummers LIVE zingt, waaronder Blue Suede shoes, Are you lonesome tonight, Now or never, don't, wooden heart, Teddy Bear, Don't be cruel, In the Ghetto, return to sender, Suspicious mind, Alway's on my mind, My boy, Hound dog en vele vele andere bekende songs.

Johnny Lewis boeken (Elvis Tribute)

Deze Nederlandse zanger imiteert Elvis al sinds zijn jeugd en won hier diverse prijzen mee bij grote talentenjachten waaronder de KRO Soundmixshow die destijds door het land trok. Ook ontmoette hij de bas gitarist “Jerry Scheff”, de pianist “Glen D Hardin” , de voormalige Sun studio eigenaar en ontdekker van Elvis ;Sam Phillips , de vriend en member of the Memphis Mafia Charlie Hodge en de achtergrondzangers van Elvis “the Jordanaires “. Sinds 10 jaar treedt hij zeer succesvol op met deze Elvis live show in het binnen en buitenland bij diverse evenementen. In november 2002 maakte de zanger een reis naar Memphis U.S.A. om de roots van de King te volgen ( Tupelo, Graceland en de Sun studio) . Daarbij trad hij onder andere op in de STAX club in Beale street in Memphis.

Boekingen van Johnny Lewis (Elvis Tribute)

Er zijn veel Elvis imitators in Nederland, maar het merendeel hiervan playbackt of lijkt niet op de artiest van de eeuw. Bij de Elvis Live show is alles ook echt live ! Met een stemgeluid dat heel dicht zit bij de stem van de echte Elvis. Een Elvis waardige imitatie en zeker niet statisch ,want de zanger betrekt het publiek zeer actief bij zijn show. Hij gaat de zaal in, loopt over tafels, omhelst de dames, laat het publiek meezingen e.d. . De act wordt uitgevoerd in een schitterend Elvis Las Vegas pak zoals de echte king deze droeg in de wereldwijd bekeken TV show van 1973 “Aloha from Hawaii”. Het pak is voorzien van honderden glitterende gekleurde stenen hetgeen op zich al een bezienswaardigheid is. Kortom een succesvol gebeuren op al uw feesten.

Direct Johnny Lewis (Elvis Tribute) boeken ? Klik hier voor boekingen van Johnny Lewis (Elvis Tribute)

Johnny Lewis boeken

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Johnny Lewis

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape act1 x 30 minutenInclusief tot 200 personenOn stage: 1 persoonElvis Presley Tribute€795,-

Vergelijkbare artiesten

€600,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand