Joey Hartkamp boeken

Bekend van TV: “De Hartkampjes”
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij Joey Hartkamp boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Joey Hartkamp. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Joey Hartkamp is sinds zijn deelname aan het programma ‘Bloed, Zweet en Tranen’, in een sneltreinvaart bezig om met zijn energieke en spetterende optredens heel Nederland te veroveren.

Biografie Joey Hartkamp

Inmiddels is de zanger niet meer van het podium weg te denken en treedt hij op door heel het land. Ook op tal van grote evenementen heeft hij inmiddels bewezen een echt b?hne beest te zijn. Zo stond hij onder andere op het Mega Piraten Festijn, DutchValley, Muziekfeest op het Plein en in GelreDome.

Boekingen van Joey Hartkamp

Vanaf begin 2017 wordt Joey gevolgd door Omroep Gelderland voor de reallife soap “De Hartkampjes”. Hierin zien we de weg die Joey moet bewandelen om zijn muzikale ambities en dromen te verwezenlijken. Een ding is zeker. Met deze rasechte zanger en entertainer is het gegarandeerd feest en zingt hij ook nummer uit zijn eigen repertoire!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Joey Hartkamp kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Joey Hartkamp wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Joey Hartkamp wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Joey Hartkamp online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Joey Hartkamp kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Joey Hartkamp boeken

Ben jij benieuwd hoe je Joey Hartkamp kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Joey Hartkamp boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Joey Hartkamp

Joey Hartkamp inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Joey Hartkamp

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNL / Feest€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand