Jacques Herb boeken

Bekend van o.a. ‘Manuela’ en ‘De Toreador’
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig

Wil jij Jacques Herb boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jacques Herb. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Een feest der herkenning! Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock & roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest! Jacques Herb staat voor: gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit maar, bovenal………kwaliteit! Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!

Biografie Jacques Herb

De zanger Jacques Herb werd op 28 mei 1945 te Rotterdam, naast de Maastunnel, geboren Jacques Herb was de jongste uit een gezin van 13 kinderen. Amper 15 jaar oud monsterde Jacques Herb aan bij de “Wilde vaart ” en liet in diverse zeehavens in de wereld zijn talent als zanger horen. Jacques Herb deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk won Herb in 1990 de “Posthoorn Talentenjacht ” in het Scheveningse Kurhaus.

Pierre Kartner

De finale werd door de AVRO op de televisie gebracht en toen Pierre Kartner Jacques Herb zag en hoorde, contracteerde hij hem meteen. Jacques Herb’s eerste single “De Toreador” kwam direct binnen in de hitparades van de toenmalige zeezenderpiraten.

Boekingen van Jacques Herb

Een jaar later, in juni 1971, kwam de grote doorbraak voor Jacques Herb met het lied “Manuela”, die na 2 maanden niet alleen Goud maar ook Platina werd (voor meer dan 250.000 verkochte singles). Jacques Herb is op de podia een feest van herkenning met zijn hits van toen en van nu.Jacques zit ondertussen al bijna 40 jaar in het vak. Jacques Herb boeken staat garant voor een spetterende, veelzijdige show!

Feest der herkenning

Jacques Herb, meer dan Manuela alleen. Jacques Herb is nog steeds een publiekstrekker. Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven. Een feest der herkenning! Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock ’n roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest. Jacques Herb staat voor gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit, maar bovenal… kwaliteit. Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jacques Herb kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jacques Herb wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jacques Herb wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jacques Herb online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jacques Herb kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jacques Herb boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jacques Herb kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jacques Herb boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jacques Herb

Jacques Herb inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jacques Herb

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig€2495,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-
€2.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand