Hans Freie boeken

Uitstekende one-man band!
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  avondvullend in overleg
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  One-man band
 • Genre
  Allround

Wil jij Hans Freie boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Hans Freie. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Hans Freie boeken, doet u als u een piano act nodig heeft voor uw evenement. Als ‘One Man Band‘ treedt Hans op met zijn prachtige piano. Hans is bijna overal inzetbaar en met zijn fantastische pianospel biedt hij een uiterst interactieve show. Het publiek mag meezingen of meespelen, niets is te gek. Met het enthousiasme dat Hans bij elk optreden brengt, wint hij het publiek voor zich en dat heeft positieve invloed op ieder feest. Overal waar Hans komt, is er meteen gezelligheid en veel plezier

Biografie Hans Freie

Hans Freie is al jaren professioneel actief in heel Nederland en heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het muzikale vak. Hij speelde in verschillende bands zoals Social Heat, Maxim en Duo Penotti.Het repertoire dat Hans brengt, kan met recht allround genoemd worden. Hij heeft voor ieder wat wils of het nu gaat om easy listening, gezellige meezingers, hits uit de jaren ‘70, ‘80, ‘90 of hits van nu.

Muziek voor alle leeftijden

Hans heeft muziek voor alle leeftijden. Als geen ander kent hij het wenspatroon van zijn opdrachtgevers en dat komt door zijn jarenlange ervaring. Met zijn geluidsinstallatie (A-set tot 250 personen), smaakvolle kleding en entourage kan Hans geboekt worden voor privéfeesten, bedrijfsfeesten en evenementen.

Boekingen van Hans Freie

Als One Man Band voegt Hans nieuw elan toe aan zijn muzikale acties.Wilt u genieten van sfeervolle achtergrondmuziek, gezellig meezingen of de voetjes van de dansvloer halen? Dan is Hans Freie de juiste keuze voor jouw feest.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Hans Freie kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Hans Freie wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Hans Freie wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Hans Freie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Hans Freie kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Hans Freie boeken

Ben jij benieuwd hoe je Hans Freie kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Hans Freie boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Hans Freie

Hans Freie inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Hans Freie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
One-man bandavondvullend in overleginclusief tot 250 personen1 persoonAllround€595,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand