Grasheer En Grasvrouw boeken

Deze gage is inclusief reiskosten!
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Voetbal / Oranje

Wil jij Grasheer En Grasvrouw boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Grasheer En Grasvrouw. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Grasheer en Grasvrouw gaan er helemaal voor, voor groen wel te verstaan en ze laten er geen gras over groeien.

Biografie Grasheer En Grasvrouw

Deze 2 entertainers zijn een welkome aanvulling op bijvoorbeeld uw beurs, ontvangst bij uw evenement, ter promotie in uw winkelcentrum of waar dan ook zich maar leuke mensen bevinden.

Boekingen van Grasheer En Grasvrouw

Op een professionle en ludieke wijze weten zij uw gasten te bereiken!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Grasheer En Grasvrouw kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Grasheer En Grasvrouw wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Grasheer En Grasvrouw wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Grasheer En Grasvrouw online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Grasheer En Grasvrouw kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Grasheer En Grasvrouw boeken

Ben jij benieuwd hoe je Grasheer En Grasvrouw kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Grasheer En Grasvrouw boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Grasheer En Grasvrouw

Grasheer En Grasvrouw inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Grasheer En Grasvrouw

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act4 uurn.v.t.2 personenVoetbal / Oranje€1095,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand