Femke Meines boeken

Winnares Junior Songfestival 2012
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Pop / Allround

Femke Meines (2000) won in 2012 het Nederlands Junior Songfestival met haar nummer ‘Tik Tak Tik’. Wekenlang stond zij met die single op de eerste plek binnen de Kidstop20 en stond zij in de Single Top 100. In 2014 bracht Femke drie nieuwe –zelfgeschreven- nummers uit ‘Dat zijn wij’, ‘Op grote schouders’ en ‘Geen zin’. Over de samenwerking met Disney Channel zegt Femke: “Ik vind het heel bijzonder dat ik door Disney Channel gevraagd ben om deze single te zingen. Ook ik ben opgegroeid met Disney-klassiekers en mag daar nu een onderdeel van zijn.”

Femke Meines boeken

Zangeres en televisiepresentatrice Femke Meines is sinds Oktober 2015 hét gezicht van Disney Channel Nederland. Voor dit televisiekanaal werkte zij eerder mee aan het nummer en de videoclip ‘Unica’, de titelsong voor het nieuwe seizoen van de hitserie Violetta. Dat bleek een ware hit, want de videoclip is inmiddels meer dan 1 miljoen keer bekeken op het officiele Disney Channel YouTube-kanaal. Met alle kijkers en enthousiaste volgers smaakte dat naar meer en werd Femke onder andere host voor de Disney Channel Zomertour. Daar trad zij op als host en zangeres naast verschillende Nederlandse artiesten. Op dit moment zijn opnames met Femke Meines en Disney Channel in volle gang.

Boekingen van Femke Meines

Samen met haar vader schrijft Femke Meines de meesten van haar nummers. De jonge singer songwriter bracht in het voorjaar van 2015 het nummer ‘Smelt’ uit als opvolger van het succesvolle ‘Geen Zin’, de bijhorende videoclip gaat al bijna door de 2 miljoen views (!). In 2013 was zij de langs genoteerde artiest binnen de KidsTop20 hitlijst. Vooral is Femke bekend geworden met haar eerste plaats tijdens het Nationale Junior Songfestival in 2012. Met haar winnende nummer ‘Tik Tak Tik’ eindigde ze op de zevende plaats in de internationale wedstrijd. Met ‘Tik Tak Tik’ heeft ze wekenlang in zowel de Single Top 100 als de KidsTop20 gestaan. Voor haar nummers ‘Dan Kies Ik Voor Jou’ en ‘Tik Tak Tik’ werkte Femke samen met Tjeerd Oosterhuis. En de opvolgende singles met topproducers Holger Schwedt en Sander Rozeboom. Femke Meines is beschikbaar voor optredens en presentatie opdrachten in het land. Show (presenteren in overleg).

Direct Femke Meines huren? Klik hier voor boekingen van Femke Meines

Femke Meines boeken

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Femke Meines

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen1 persoonNL / Pop / Allround€1295,-

Vergelijkbare artiesten

€1.475,-
€1.425,-
€1.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand