Feestpiet Fabio boeken

Meer dan 10 mlljoen YouTube views!
€1.295,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1295,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Sinterklaas

Wil jij Feestpiet Fabio boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Feestpiet Fabio. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ieder kind kent zijn liedjes, want op internet is hij meer dan 10 miljoen keer bekeken! Dit jaar komt Feestpiet Fabio naar Nederland om elk Sinterklaasfeest op zijn kop te zetten!

Biografie Feestpiet Fabio

Van intocht tot clubmiddag, van dorpsfeest tot pakjesavond; Fabio maakt er (zijn naam zegt het al een beetje) een ouderwets gezellig feest van!

Sinterklaas-act boeken

Tijdens deze 20 minuten durende tape-act wordt er driftig mee gedanst, gezongen en gesprongen op de coole hits van deze grappige Pieterbaas!

Boekingen van Feestpiet Fabio

Mag hij uw huisje of evenement ook niet voorbij rijden? Informeer dan snel naar de mogelijkheden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Feestpiet Fabio kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Feestpiet Fabio wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Feestpiet Fabio wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Feestpiet Fabio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Feestpiet Fabio kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Feestpiet Fabio boeken

Ben jij benieuwd hoe je Feestpiet Fabio kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Feestpiet Fabio boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Feestpiet Fabio

Feestpiet Fabio inhuren

€1.295,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Feestpiet Fabio

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 20 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonSinterklaas€1295,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand