Dracula & Dracumaatje boeken

€1.000,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1000,-
 • Duur
  3 x 30 of 4 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  Genre: Halloween
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Naast de gage zijn er ook reiskosten van toepassing!

Wil jij Dracula & Dracumaatje boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dracula & Dracumaatje. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dracula (op stelten) de meester en zijn leerling Dracumaatje zijn op zoek naar nieuwe slachtoffers. Wordt jij bij je nekvel gegrepen of ben je ze te slim af?

Biografie Dracula & Dracumaatje

Maar pas op… op slinkse wijze proberen zij toch nieuwe ‘zieltjes’ te winnen. Behalve de zenuwen houd je er ook nog iets lekkers aan over.

Boekingen van Dracula & Dracumaatje

Een ideale animatie-act voor winkelcentra, optochten, festivals en parades.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dracula & Dracumaatje kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dracula & Dracumaatje wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dracula & Dracumaatje wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dracula & Dracumaatje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dracula & Dracumaatje kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dracula & Dracumaatje boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dracula & Dracumaatje kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dracula & Dracumaatje boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dracula & Dracumaatje

Dracula & Dracumaatje inhuren

€1.000,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dracula & Dracumaatje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act3 x 30 of 4 x 30 minutenexclusiefGenre: HalloweenNaast de gage zijn er ook reiskosten van toepassing!€1000,-

Vergelijkbare artiesten

€1.095,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand