Dorus Imitator boeken

Gage is exclusief (eventuele) reiskosten
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 15 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dorus imitatie

Wil jij Dorus Imitator boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dorus Imitator. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Tom Manders alias Dorus had een passie voor entertainment en vermaak. Geboren in Den Haag en verhuisde naar Amsterdam waar hij zijn eigen theater Saint Germain des Prés aan het Rembrandtplein begon. Vol liefde trad hij op, veel liefde gaf hij aan het volk. Tom is niet meer, maar Dorus wel. Dorus maakt opnieuw een start en zoekt een theater…

Biografie Dorus imitator

Tijden van toen herleven met Dorus die met zijn optreden bijzonder geschikt is in tehuizen en instellingen, maar ook voor familie aangelegenheden.

Boekingen van Dorus imitator

Mini-optreden van 15 minuten is exclusief geluid. Indien er ingeprikt kan worden bij een band of techniek is geluid niet nodig. Optreden is inclusief extra 15 minuten Meet & Greet + fotosessie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dorus Imitator kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dorus Imitator wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dorus Imitator wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dorus Imitator online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dorus Imitator kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dorus Imitator boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dorus Imitator kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dorus Imitator boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dorus Imitator

Dorus Imitator inhuren

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dorus Imitator

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 15 minutenexclusief1 persoonDorus imitatie€595,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand