DJ Roma boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij DJ Roma boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Roma. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

DJ Roma is al vanaf kleins af aan bezig met de muziek. Op zijn 8e kreeg hij zijn eerste draaitafel en zo kon hij nog meer tijd en energie steken in de muziek. Op zijn 10e kreeg hij zijn eerste optreden. En op zijn 13e maakte hij zijn eerste remix waar hij leuke reacties op kreeg zelfs van mensen uit het buitenland.

Biografie DJ Roma

In de loop der jaren werd hij steeds bekender en kreeg hij steeds meer boekingen. Roma besefte in die tijd dat mensen zijn muziek goed vonden, en dat hij met zijn muziek het dak eraf knalde, Roma’s hoogtepunt op zijn jonge leeftijd is dat hij stond op het feest ‘De Haagse Topper & Friends” in Den Haag.

Feest DJ inhuren

Vanuit daar kwamen de boekingen van DJ Roma binnen stromen, en stond hij steeds vaker tussen de grote namen en reisde hij door het hele land.

Boekingen van DJ Roma

Nu, 10 jaar later en heel wat boekingen verder, staat DJ Roma elk weekend wel achter de draaitafel. Om op verschillende feesten en plekken te draaien. De mensen gaan los op zijn muziek in de genres van : Moombahton, Bubbling, Après-ski, Nederlandstalig, House, Pop en Dance. Ook werken de Nederlandse artiesten graag samen met DJ Roma.  En juist daarom is DJ Roma de ideale dj voor elk feest.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Roma kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Roma wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Roma wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Roma online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Roma kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Roma boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Roma kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Roma boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Roma

DJ Roma inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Roma

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Party€495,-
DJ-act1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Party€695,-
DJ-act1 x 240 minutenexclusief geluid en techniek1 persoomAllround / Party€895,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€595,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand