Dizzy Man’s Band The Legacy boeken

Inclusief licht/geluid tegen meerprijs mogelijk
€2.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  8 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Dizzy Man's Band Tribute

Wil jij Dizzy Man’s Band The Legacy boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Dizzy Man’s Band The Legacy. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bij Alice van der Horst, helaas sinds 15 jaar weduwe van Dizzy Man’s Band-/BZN-gitarist Dirk van der Horst, leefde al enige jaren de hoop dat de muziek van de Dizzy Man’s Band weer op de podia te horen zou gaan zijn. E.e.a. kwam onverwacht in een stroomversnelling toen zij in het voorjaar van 2019 contact kreeg met de Achterhoekse organisator en radiopresentator Gerard Kolenbrander.

Biografie Dizzy Man’s Band The Legacy

Gerard organiseert 2 x per jaar een benefietfestival in Aalten,en hij presenteert wekelijks een programma op een regionaal zeer bekend station. Alras werd afgesproken dat het streven was om een band met de muziek en de show van de Dizzy Man’s Band op 2 mei 2020 in Aalten te laten optreden.

Samengestelde band

Maar dan? Alice vroeg een aantal muzikanten, maar het lukte nog niet om een complete band bij elkaar te halen. Ook wilde Alice graag dat het niet bij 1 optreden zou blijven…. Gerard benaderde Ton van T.O. Artist Agency voor raad. Ook hij werd direct enthousiast. Vroeger heeft hij optredens bezocht, en in zijn collectie zitten nog diverse platen van de band. Ton schakelde direct ook collega en vriend Leo van Standby Productions in, vanwege zijn ingangen in het zalen- en evenementencircuit in Noord-Holland, de provincie waar de roots van de Dizzy Man’s Band immers liggen.

Boekingen van Dizzy Man’s Band The Legacy

Na een maand of 3 waren ze eruit: de DIZZY MAN’S BAND THE LEGACY was opgericht. Qua tijd liep hiermee parallel het boven water komen van 9 nooit eerder uitgebrachte opnames van de Dizzy Man’s Band uit de Arnhemse Stable Studio.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Dizzy Man’s Band The Legacy kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Dizzy Man’s Band The Legacy wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Dizzy Man’s Band The Legacy wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Dizzy Man’s Band The Legacy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Dizzy Man’s Band The Legacy kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Dizzy Man’s Band The Legacy boeken

Ben jij benieuwd hoe je Dizzy Man’s Band The Legacy kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Dizzy Man’s Band The Legacy boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Dizzy Man’s Band The Legacy

Dizzy Man’s Band The Legacy inhuren

€2.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dizzy Man’s Band The Legacy

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage8 personenDizzy Man's Band Tribute€2995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand