Die Cappuccinos boeken

€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Volkstumlich

Wil jij Die Cappuccinos boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Die Cappuccinos. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een succesvolle pop-schlagerband, brengt zijn eerste Nederlandstalige single “Ik ben verliefd” uit. Dit is dé knaller voor elk feest, een lied om verliefd op te worden. Met vier albums in de Duitse internationale album charts. En de hitsingles “Party auf dem Mond”, “Wie geil ist dass denn”, “Rosanne” en “Lass uns lieben”. Drie keer de Smago Award in de categorieën “Beste Band”, “Beste Videoclip” . En een award voor het gehele project en team Die Cappuccinos, behoort Die Cappuccinos tot de grote acts uit Duitsland.

Biografie Die Cappuccinos

Na de geweldig succesvolle negen jaar in Duitsland en de successen in Denemarken, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Spanje en Italië, wordt het nu tijd voor Nederland en België! Die Cappuccinos zijn een graag geziene groep in de uitzendingen van de grootste tv shows in Duitsland.

Die Cappuccinos huren

De revelatie uit Duitsland gaat ook de Nederlandse markt op! Na een eerste kennismaking tijdens “Das Coen und Sander Fest” is het nu tijd voor de rest van het Nederlandse feestpubliek. Zo is de band, Die Cappuccinos, reeds een succes gebleken tijdens het Zwarte Cross festival. Ook was de band erbij tijdens het Schlager Symphonica Concert, live met Guido’s Orchestra (bekend van Symphonica in Rosso). Eind maart gaat Die Cappuccinos met zijn hit-single “Ik ben verliefd” richting Oostenrijk om een aantal optredens te verzorgen tijdens de feestweek in het Brixental.

Boekingen van Die Cappuccinos

“Ik ben verliefd” is een echte knaller voor elk feest. Met een combinatie van gitaren, accordeon en lekkere bass met een tekst die een ieder mee zingt, is een feest gegarandeerd en wordt de polonaise op elk feest tot aan de piste in Oostenrijk gelopen.

Die Cappuccinos inhuren

Die Cappuccinos is klaar voor Nederland en Nederland klaar om verliefd te worden op dé band uit Duitsland.Drie vrienden die een gemeenschappelijke passie delen, namelijk: muziek maken. Drie zeer verschillende karakters die samen een geweldig team vormen, vooral door hun veelzijdige eigenschappen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Die Cappuccinos kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Die Cappuccinos wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Die Cappuccinos wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Die Cappuccinos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Die Cappuccinos kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Die Cappuccinos boeken

Ben jij benieuwd hoe je Die Cappuccinos kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Die Cappuccinos boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Die Cappuccinos

Die Cappuccinos inhuren

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Die Cappuccinos

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen3 personenDuits / Volkstumlich€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand