Lustige Ludje boeken

Indicatiegage: tussen € 500,- en € 750,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Apres-Ski

Wil jij Lustige Ludje boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lustige Ludje. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Geen skihut in de buurt? Geen zorgen, want zanger Der Lustige Lud, genaamd naar die Master von Muziek, maakt van iedere locatie zijn eigen skihut met een onvergetelijk optreden.

Biografie Lustige Ludje

Met zijn dikke Duitse schlagers brengt hij iedereen op uw feest al snel aan het hossen en komen de pullen bier vanzelf tevoorschijn.

Oktoberfest artiest boeken

Lustige Lud zingt nummers als Hossa, Marmerstein, Du, Lasso Raus! en het welbekende Fliegerlied.

Boekingen van Lustige Ludje

Wilt u ook een Duits feestje bouwen met alles dat daar bij komt kijken? Vergeet dan niet Lustige Lud uit te nodigen, dan wordt het in ieder geval een succes.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lustige Ludje kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lustige Ludje wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lustige Ludje wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lustige Ludje online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lustige Ludje kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lustige Ludje boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lustige Ludje kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lustige Ludje boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lustige Ludje

Lustige Ludje inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lustige Ludje

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenin overleg1 persoonDuits / Apres-SkiOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand