De Zingende DJ boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1-4 uur
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zingende DJ
 • Genre
  Allround / Feest

Wil jij De Zingende DJ boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Zingende DJ. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Zingende DJ… Ja! Je hoort het goed! Allround DJ en zanger in één! Uniek avondvullend entertainment op jouw feest.

Rasechte entertainer

Met meer dan 18 jaar ervaring beheerst De Zingende DJ deze 2 vormen van entertainment perfect en weet deze als geen ander te combineren. De Zingende DJ is geen stille plaatjesdraaier maar een rasechte entertainer.

Biografie De Zingende DJ

Met de juiste looks, spontaniteit en humor weet hij het publiek in een mum van tijd voor zich te winnen! Vlekkeloos mixt hij vlot diverse muziekstijlen door elkaar gecombineerd met een opvallende presentatie.

Boekingen van De Zingende DJ

Tussendoor verrast hij de gasten door achter de DJ-booth vandaan te springen en tussen het publiek LIVE de gezelligste Nederlandse hits en echte evergreens te zingen! Bespaar geld en verras jouw gasten met deze zanger en DJ in één! Te boeken in twee varianten, namelijk een festival set van 60 – 120 minuten en een avondvullende set 120 – 240 minuten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Zingende DJ kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Zingende DJ wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Zingende DJ wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Zingende DJ online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Zingende DJ kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Zingende DJ boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Zingende DJ kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Zingende DJ boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Zingende DJ

De Zingende DJ inhuren

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Zingende DJ

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zingende DJ1-4 uurinclusief tot 150 personen1 persoonAllround / Feest€1995,-
Tape-act1-4 uurexclusief, betreft inprikgage1 persoonAllround / Feest€1395,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand