De Stoopjes boeken

Inclusief meet & greet!
€595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €595,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  NL / Feest

Wil jij De Stoopjes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Stoopjes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sinds begin juni 2011 staat de eerste CD single van De Stoopjes, “De 8-Baan” op YouTube. Dit nummer dateert al van een paar jaar geleden, maar nog nooit was de clip buiten de dvd van het duo om te zien op het internet. De clip staat op YouTube en het is ongelooflijk maar ze zijn een ware HIT geworden. Eindelijk geheel onverwachts is hun droom uitgekomen. NATIONALE DOORBRAAK met de daarbij behorende interviews op tv.  Zowel regionaal o.a Omroep Brabant, Shownieuws , TV Helmond en Eindhovens Dagblad (ED TV.nl)

Biografie De Stoopjes

In 2014 hebben de Stoopjes een fantastische nieuwe HIT uitgebracht genaamd “Een Hit Op TV Oranje”. Deze single is eigenlijk als geintje gemaakt, om te laten zien dat er in Nederland TV stations zijn die echt alles uitzenden of het nu klinkt of niet. De Stoopjes zijn recent uitgekomen met hun laatste nieuwe plan…“De Stoopjes 2.0”. Hierbij worden de eerder uitgebrachte singles geremixt met een vlotte beat er onder.

Carnavalsartiesten boeken

In april 2016 hebben De Stoopjes 2.0 meegedaan aan geweldige TV Talentenshow van RTL4, “Holland’s Got Talent”. Natuurlijk werd die laatste nieuwe single “De Diskjockey 2.0” geweldig opgepikt door het publiek maar vooral door Gordon en Chantal Janzen. Deze gingen volledig uit hun dak toen De Stoopjes 2.0 begonnen met hun auditie.

Boekingen van De Stoopjes

Jammer genoeg drukte Gordon op 3 van de 4 kruizen tijdens het doen van een polonaise en mochten ze niet door naar de volgende ronde. Eén ding is zeker, het heeft voor veel reclame opgeleverd en dat was in eerste instantie ook de insteek van hun deelname. Ze hebben geweldig genoten van hun auditie en worden door deze auditie talloze malen extra geboekt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Stoopjes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Stoopjes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Stoopjes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Stoopjes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Stoopjes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Stoopjes boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Stoopjes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Stoopjes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Stoopjes

De Stoopjes boeken

€595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Stoopjes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen2 personenNL / Feest€595,-

Vergelijkbare artiesten

€850,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand