De Feestpiano boeken

>100 km vanaf Roosendaal 0,70 p/km reiskosten
€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  4 x 45 minuten in 4 1/2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij De Feestpiano boeken voor jouw feest of evenement? Mogen wij u voorstellen: De FEESTPIANO. Deze piano is UNIEK te noemen. Omdat de mini-grand piano eenvoudig aan te passen is. Bv. aan uw event, bedrijfsnaam of thema! Andy Dellenoy, onderdeel van o.a. de duelling pianoshow Wild Pianos, is vanaf nu ook met een SOLO Pianoshow te boeken. De FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man pianoshow met live-muziek en entertainment van de bovenste plank.

De Feestpiano boeken

De show is zeer geschikt voor de muzikale opluistering van recepties. Maar ook voor diner-dansants of bedrijfsevenementen. De FEESTPIANO komt pas ècht tot z’n recht als er een spetterend feest verwacht wordt! Al jaren speelt Andy in zijn ‘grote’ pianoshow “The Wild Pianos” met 2 grote vleugelpiano’s. En inmiddels al zo’n 20 jaar als one-man-band.

Pianoshow boeken

Al meer dan 25 jaar is Andy professioneel artiest. Met de laatste top 40 hits en de beste meezingers van nu. Tot de beste sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, … als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! En zijn er verzoekjes? Er worden verzoekkaartjes uitgedeeld in de zaal. Gasten kunnen daarop ‘hun’ favoriete lied aanvragen! Dit staat garant voor een leuke interactie met de gasten.

Boekingen van De Feestpiano

Dit is UNIEK!!! Dit heeft geen enkele pianoshow in Nederland (en nergens ter wereld)! De ZIJKANT van de piano KAN heel eenvoudig VERANDERD WORDEN !! De piano is standaard mooi wit, voorzien van gekleurde LED verlichting, maar, … de zijkant van de piano kan heel eenvoudig veranderd worden!! Zo kan er voor elk thema of event, een passende zijkant geplaatst worden zoals bijvoorbeeld een exclusieve bruiloft/wedding.

Uitvoering op maat

In de foto’s ziet u de standaard ‘wit’ FeestPiano. Binnen 3 minuten kan de piano-zijkant veranderd worden naar bijvoorbeeld een Summer Party thema. Wij maken de zijkant naar uw wensen. Er zit wel een meerprijs voor de productiekosten (€125,00) aan vast, maar dan heeft u een ècht unieke pianoshow!

Direct De Feestpiano boeken? Klik hier voor boekingen van De Feestpiano

De Feestpiano boeken

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Feestpiano

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow4 x 45 minuten in 4 1/2 uurinclusief tot 350 personen1 persoonAllround€950,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand