De Feestpiano boeken

>100 km vanaf Roosendaal 0,70 p/km reiskosten
€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  4 x 45 minuten in 4 1/2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij De Feestpiano boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Feestpiano. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Mogen wij u voorstellen: De FEESTPIANO. Deze piano is UNIEK te noemen. Omdat de mini-grand piano eenvoudig aan te passen is. Bv. aan uw event, bedrijfsnaam of thema! Andy Dellenoy, onderdeel van o.a. de duelling pianoshow Wild Pianos, is vanaf nu ook met een SOLO Pianoshow te boeken. De FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man pianoshow met live-muziek en entertainment van de bovenste plank.

Biografie De Feestpiano

De show is zeer geschikt voor de muzikale opluistering van recepties. Maar ook voor diner-dansants of bedrijfsevenementen. De FEESTPIANO komt pas ècht tot z’n recht als er een spetterend feest verwacht wordt! Al jaren speelt Andy in zijn ‘grote’ pianoshow “The Wild Pianos” met 2 grote vleugelpiano’s. En inmiddels al zo’n 20 jaar als one-man-band.

Pianoshow inhuren

Al meer dan 25 jaar is Andy professioneel artiest. Met de laatste top 40 hits en de beste meezingers van nu. Tot de beste sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, … als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! En zijn er verzoekjes? Er worden verzoekkaartjes uitgedeeld in de zaal. Gasten kunnen daarop ‘hun’ favoriete lied aanvragen! Dit staat garant voor een leuke interactie met de gasten.

Boekingen van De Feestpiano

Dit is UNIEK!!! Dit heeft geen enkele pianoshow in Nederland (en nergens ter wereld)! De ZIJKANT van de piano KAN heel eenvoudig VERANDERD WORDEN !! De piano is standaard mooi wit, voorzien van gekleurde LED verlichting, maar, … de zijkant van de piano kan heel eenvoudig veranderd worden!! Zo kan er voor elk thema of event, een passende zijkant geplaatst worden zoals bijvoorbeeld een exclusieve bruiloft/wedding.

Uitvoering op maat

In de foto’s ziet u de standaard ‘wit’ FeestPiano. Binnen 3 minuten kan de piano-zijkant veranderd worden naar bijvoorbeeld een Summer Party thema. Wij maken de zijkant naar uw wensen. Er zit wel een meerprijs voor de productiekosten (€125,00) aan vast, maar dan heeft u een ècht unieke pianoshow!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Feestpiano kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Feestpiano wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Feestpiano wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Feestpiano online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Feestpiano kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Feestpiano boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Feestpiano kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Feestpiano boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Feestpiano

De Feestpiano inhuren

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Feestpiano

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow4 x 45 minuten in 4 1/2 uurinclusief tot 350 personen1 persoonAllround€950,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand