David Globe boeken

Prijs is exclusief (eventuele) reiskosten
€445,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €445,-
 • Duur
  2 x 60 minuten in 3 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Goochelaar/Illusionist
 • Genre
  Illusie / Table Magic

Wil jij David Globe boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van David Globe. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

David is een jonge, enthousiaste en getalenteerde Magician. Op zijn 15e kwam hij vanuit Rusland naar Nederland en omdat hij toen amper Nederlands of Engels sprak, leerde hij ‘De Taal van de Magie.’

Biografie David Globe

Een universele taal die door iedereen wordt verstaan en die ongevoelig is voor cultuur of klasse. En dat bevalt David enorm, want hij wordt gelukkig van de verwonderde blikken van zijn omstanders. Studenten en zakenmensen, huisvrouwen en toevallige passanten gingen je voor.

Boekingen van David Globe

Zij zagen David bezig: kaarten vliegen door de ruimte, spullen verdwijnen en worden weer zichtbaar, gedachtes worden gelezen. En zij, zij bleven nog dagenlang stoeien met 1 gedachte: wow, hoe is dit mogelijk?

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig David Globe kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je David Globe wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van David Globe wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij David Globe online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van David Globe kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

David Globe boeken

Ben jij benieuwd hoe je David Globe kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct David Globe boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van David Globe

David Globe inhuren

€445,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van David Globe

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Goochelaar/Illusionist2 x 60 minuten in 3 uurn.v.t.1 persoonIllusie / Table Magic€445,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand