Danzel boeken

€3.120,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3120,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dance

Wil jij Danzel boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Danzel. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Danzel (9 november 1976) is de artiestennaam van Johan Waem, een Belgisch zanger. Hij geraakte bij de laatste 50 van Idool 2003.

Biografie Danzel

In het verleden was JohanWaem zanger/bassist bij de Nederpopband “Scherp op Snee”. Hij deed ook de backingvocals bij de L.A. Band en heeft een tijdje gewerkt in een karaokebar in Beveren-Waas. Na het Idool-avontuur maakt hij zijn debuut met het liedje “Pump It Up” een remake van de Black & White Brothers. Met een beperkte release op yellow vinyl kreeg hij aandacht in andere landen, zoals Frankrijk.

Boekingen van Danzel

Naast “Pump It Up” werd ook “You Are All Of That” uitgebracht. In september 2004 ligt er al een album “In The Name of The Jam” klaar in de winkel. Dit jaar bracht hij de single “You Spin Me Round” uit. Danzel verschijnt ook als gastartiest op het in november 2007 gereleaste solo-album Registrated van Regi Penxten, om precies te zijn op het nummer What is life.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Danzel kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Danzel wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Danzel wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Danzel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Danzel kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Danzel boeken

Ben jij benieuwd hoe je Danzel kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Danzel boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Danzel

Danzel inhuren

€3.120,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danzel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonDance€3120,-

Vergelijkbare artiesten

€3.000,-
€2.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand