Danzel boeken

€3.120,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3120,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dance

Danzel (9 november 1976) is de artiestennaam van Johan Waem, een Belgisch zanger. Hij geraakte bij de laatste 50 van Idool 2003.

Danzel boeken

In het verleden was JohanWaem zanger/bassist bij de Nederpopband “Scherp op Snee”. Hij deed ook de backingvocals bij de L.A. Band en heeft een tijdje gewerkt in een karaokebar in Beveren-Waas. Na het Idool-avontuur maakt hij zijn debuut met het liedje “Pump It Up” een remake van de Black & White Brothers. Met een beperkte release op yellow vinyl kreeg hij aandacht in andere landen, zoals Frankrijk.

Boekingen van Danzel

Naast “Pump It Up” werd ook “You Are All Of That” uitgebracht. In september 2004 ligt er al een album “In The Name of The Jam” klaar in de winkel. Dit jaar bracht hij de single “You Spin Me Round” uit. Danzel verschijnt ook als gastartiest op het in november 2007 gereleaste solo-album Registrated van Regi Penxten, om precies te zijn op het nummer What is life.

Direct Danzel huren? Klik hier voor boekingen van Danzel

Danzel boeken

€3.120,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Danzel

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen1 persoonDance€3120,-

Vergelijkbare artiesten

€3.000,-
€2.995,-
€3.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand