Chef’special boeken

* Popband * Duur: 1 x 60 minuten * Geluid: op aanvraag * Bezetting: 5 personen * Genre: Hip Hop / Reggae / Funk * RICHTGAGE: BOVEN € 35.000,-

Op aanvraag

Deel deze artiest:

Share on email
Share on facebook
Share on whatsapp

Met hits als ‘In Your Arms’, ‘On Shoulders’, ‘Peculiar’ en ‘Amigo’ is Chef'Special niet meer weg te denken uit de Nederlandse festivals en clubs. Zo stonden ze al twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall en speelden ze op de mainstages van grote festivals zoals Pinkpop, Concert at SEA en Lowlands.

Chef'Special boeken

Ze werden bij de 3FM Awards gekroond tot zowel 'Beste Band' als 'Beste Live Act' en inmiddels heeft ook het buitenland kennis gemaakt met de Haarlemse groep: Chef’Special verzorgde afgelopen zomer de support van Twenty One Pilots. Tijdens deze stadiontour door de Verenigde Staten speelde de band op 47 plekken in het land. Op 7 oktober 2017 spelen de heren hun grootste show uit hun carriére: dan staat de band in de Ziggo Dome.

Boekingen van Chef'Special

Met een flinke rij hits is Chef' Special ideaal geschikt als 'stevige' afsluiter van uw besloten bedrijfsfeest of relatie-evenement. Daarnaast is de band speciaal voor de besloten markt ook te boeken in een akoestische setting. Informeer naar de mogelijkheden!

Direct Chef'Special huren? Klik hier voor boekingen van Chef'Special

Video afspelen

Chef’special boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag