Bing boeken

Bekend van Z@ppelin en Amazon Prime Video
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Bekende kindershow
 • Genre
  Kids entertainment

Wil jij Bing boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bing. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Bing-30 minuten-show is een vrolijke voorstelling met nieuwe liedjes van Bing. Met veel interactie over de verjaardag van Bing. In de voorstelling viert Bing zijn verjaardag samen met de kinderen. En natuurlijk ook met al zijn bekende vriendjes: Coco, Sula en natuurlijk Flop. Het hoogtepunt van de voorstelling is het partijtje van Bing. Hier zullen al zijn vriendjes verkleed verschijnen en zingen we met alle kinderen uit de zaal het nieuwe verjaardagslied: Bing is jarig.

Biografie Bing

Bing is een baanbrekende nieuwe kindertelevisieserie. Bings verhalen, die de luidruchtige, vrolijke, rommelige realiteit van het voorschoolse leven vieren, zijn klein. Maar ze zitten vol drama. Alledaagse drama’s die alle jonge kinderen en de volwassenen in hun leven zullen herkennen.

Kindershow boeken

Bing is energiek, speels en betrokken bij de wereld om hem heen. Als hij nieuwe ervaringen opdoet, kan een combinatie van enthousiasme en onervarenheid soms tot teleurstelling leiden. Maar Bing kan altijd rekenen op Flop en zijn vrienden, om hem te helpen met zijn weg te vinden.

Boekingen van Bing

Sluit je aan bij Bing en zijn vrienden Sula, Pando, Amma, Coco, Flop en Charlie terwijl ze spelen en van elkaar leren.  Geproduceerd door Acamar Films in samenwerking met de in Dublin gevestigde studio Brown Bag Films, werd Bing speciaal aangepast voor televisie, uit de originele boeken van Ted Dewan. Bing wordt in Nederland uitgezonden op NPO Z@ppelin en is daarnaast te bekijken op Videoland, Amazon Prime Video en YouTube.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bing kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bing wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bing wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bing online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bing kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bing boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bing kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bing boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bing

Bing inhuren

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bing

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende kindershow1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek4 personenKids entertainment€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€3.950,-
€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand