Bing boeken

Bekend van Z@ppelin en Amazon Prime Video
€3.950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3950,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Bekende kindershow
 • Genre
  Kids entertainment

Wil jij Bing boeken voor jouw kids party of event? De Bing-30 minuten-show is een vrolijke voorstelling met nieuwe liedjes van Bing. Met veel interactie over de verjaardag van Bing. In de voorstelling viert Bing zijn verjaardag samen met de kinderen. En natuurlijk ook met al zijn bekende vriendjes: Coco, Sula en natuurlijk Flop. Het hoogtepunt van de voorstelling is het partijtje van Bing. Hier zullen al zijn vriendjes verkleed verschijnen en zingen we met alle kinderen uit de zaal het nieuwe verjaardagslied: Bing is jarig.

Bing Show boeken

Bing is een baanbrekende nieuwe kindertelevisieserie. Bings verhalen, die de luidruchtige, vrolijke, rommelige realiteit van het voorschoolse leven vieren, zijn klein. Maar ze zitten vol drama. Alledaagse drama’s die alle jonge kinderen en de volwassenen in hun leven zullen herkennen.

Kindershow boeken

Bing is energiek, speels en betrokken bij de wereld om hem heen. Als hij nieuwe ervaringen opdoet, kan een combinatie van enthousiasme en onervarenheid soms tot teleurstelling leiden. Maar Bing kan altijd rekenen op Flop en zijn vrienden, om hem te helpen met zijn weg te vinden.

Boekingen van Bing

Sluit je aan bij Bing en zijn vrienden Sula, Pando, Amma, Coco, Flop en Charlie terwijl ze spelen en van elkaar leren.  Geproduceerd door Acamar Films in samenwerking met de in Dublin gevestigde studio Brown Bag Films, werd Bing speciaal aangepast voor televisie, uit de originele boeken van Ted Dewan. Bing wordt in Nederland uitgezonden op NPO Z@ppelin en is daarnaast te bekijken op Videoland, Amazon Prime Video en YouTube.

Direct Bing boeken? Klik hier voor boekingen van Bing

Bing boeken

€3.950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bing

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende kindershow1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek4 personenKids entertainment€3950,-

Vergelijkbare artiesten

€3.950,-
€3.950,-
€3.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand