Bass Chaserz boeken

€1.600,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1600,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Hardstyle / Freestyle

Wil jij Bass Chaserz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bass Chaserz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In 60 minuten hoor je niets anders dan Party en Bullshit. Remixen van Nederlandse kneiters als Malle Babbe, Helemaal leip, maar dan… Partystyle!

Biografie Bass Chaserz

Zijn eigen Bullshit-hit met de Buren van de Brandweer en Rob Grijsbach en waanzinnige mixen van de beste party hits van eigen bodem. Bass Chaserz is dé act voor feesttenten, kroegen en horecazaken.

DJ boeken

De komst van Bass Chaserz is een garantie voor een complete Beestenboel, 100 % uit je dak en 100% feest. De Jacht is geopend! En niet op wilde zwijnen of herten in het bos.. Maar op een wervelwind van feest waarin het publiek in uptempo beats wordt meegesleurd.

Boekingen van Bass Chaserz

Verwacht windkracht twaalf aan energie en laat je verrassen met stevige beats, harde kicks en complete chaos. Waar wacht je nog op? Stamp met Big Dick en zing mee met Malle Babbe! Dit alles in een tornado van feest in zestig minuten. Ready for the chase?!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bass Chaserz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bass Chaserz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bass Chaserz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bass Chaserz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bass Chaserz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bass Chaserz boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bass Chaserz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bass Chaserz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bass Chaserz

Bass Chaserz inhuren

€1.600,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bass Chaserz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenHardstyle / Freestyle€1600,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand