Anita Heilker boeken

€1.750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1750,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Allround

Anita schittert tot ver in de jaren tachtig als één van de zangeressen van Nederlands meest succesvolle meidengroep de Dolly Dots. In 1985 krijgt zij een dochter en verlaat ze de groep om zich te concentreren op het moederschap. Sinds halverwege de jaren tachtig is zij de stem van Donald Duck in Nederlandse Disney-films. Anita geeft haar ja woord aan voetballer Ton Blanker en verrast iedereen met een fotoreportage in de Playboy. Ook ontplooit Anita haar acteer talent door een vaste rol in de comedyserie ‘Die 2’ van Henk Spaan en Harry Vermeegen te vertolken.

Anita Heilker boeken

In de jaren die volgen wijdt Anita zich volledig aan haar tweede grote passie; het fokken van Arabische volbloedpaarden. Net als bij de Dolly Dots bereikt zij ook hier mee ongekende successen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en Anita besluit terug te keren waar ze thuishoort: op het podium! Zij trad samen met de Dolly Dots op bij De vrienden van Amstel. De reactie hierop is zo overweldigend dat er drie uitverkochte reünieconcerten in Ahoy in Rotterdam volgen en een dvd die de gouden status bereikt op het moment van uitgave.

Boekingen van Anita Heilker

In januari 2012 blinkt ze uit in de SBS6-show The Winner is… en afgelopen zomer behaalde Anita de finale van het in Suriname opgenomen RTL5 programma ‘Ik ben een Ster, haal mij hier Eruit’. Anita verzorgt momenteel optredens in binnen- en buitenland en werkt aan haar nieuwe album die alle verwachtingen belooft te overtreffen. Anita Heilker is niet alleen te boeken voor een optreden met heel veel hits van De Dolly Dots. Op verzoek kan dit worden gevuld met zowel Nederlands als Engels repertoire.

Direct Anita Heilker huren? Klik hier voor boekingen van Anita Heilker

Anita Heilker boeken

€1.750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Anita Heilker

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonAllround€1750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.795,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand