Martijn Kolkman boeken

€1.550,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1550,-
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Q-Music DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij Martijn Kolkman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Martijn Kolkman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Waar je Martijn Kolkman wakker voor kan maken is muziek! Een dag zonder muziek kan hij zich namelijk niet voorstellen. Je hoort zijn liefde voor muziek terug in zijn dagelijkse radioprogramma tussen 10.00 en 13.00 op Q-music.

Martijn Kolkman boeken

Daarnaast kom je hem bijna elk weekend tegen op de leukste feesten in het land. Hij draait de muziekmix die je kunt verwachten van een radio deejay: de bekende hits gemixt en af en toe een klein fout uitstapje. Martijn’s kracht ligt in zijn spontane interactie met het publiek. Hij voelt precies aan wat nodig is om het feest tot een muzikaal hoogte punt te brengen.

Boekingen van Martijn Kolkman

Gezelligheid, kwaliteit, gedrevenheid en ervaring zorgen voor aanstekelijk energieke optredens! Dus ben je op zoek naar een bekende allround DJ met nét dat beetje meer? Boek dan nu Martijn Kolkman en ga ‘hees naar huis’!

Direct Martijn Kolkman huren? Klik hier voor boekingen van Martijn Kolkman

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Martijn Kolkman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Martijn Kolkman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Martijn Kolkman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Martijn Kolkman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Martijn Kolkman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Martijn Kolkman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Martijn Kolkman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Martijn Kolkman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Martijn Kolkman

Martijn Kolkman boeken

€1.550,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Martijn Kolkman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Q-Music DJ1 x 90 minutenexclusief1 persoonAllround€1550,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand