Erwin Peters boeken

€1.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1150,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende Radio Veronica DJ
 • Genre
  Dance classics 80's tot hedendaags

Wil jij Erwin Peters boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Erwin Peters. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Erwin Peters is in 1969 geboren in Nijmegen. Erwin begon bij lokale radiostations als Keizerstad in Nijmegen, maar al snel was hij klaar voor het grote werk. Hij maakte de overstap naar Veronica FM en later Yorin FM.

Erwin Peters boeken

Begin 2004 is Peters gestart bij Radio Veronica. Eerst als invaller voor verschillende programma’s, waaronder de ochtendshow. Daarna kreeg hij zijn eigen programma in het weekend: ‘De Nummer 1 Show’. Twee jaar lang presenteerde hij de avondshow ‘Erwins AvontUren’ van maandag tot en met vrijdag waarvoor hij met zijn luisteraars avontuurlijke reizen maakte naar de Argentijnse Andes en Zuid-Afrika. Sinds september 2008 is Peters ieder weekend te horen met ‘Veronica’s 80?s & 90’s Hotline’ dat hij ‘s ochtends tussen 09.00 en 12.00 uur presenteert. Ook hoor je hem in het weekend bij Radio Veronica met ‘Concert Classics’ en ‘The Long Versions’.Daarnaast maakt Erwin je iedere werkdag wakker de ochtendshow ‘MogguhRick’ als Radio Veronica-DJ Rick van Velthuysen met vakantie is. De afgelopen jaren heeft Erwin in de studio van Radio Veronica bezoek gehad van grote internationale artiesten die hij kon interviewen, denk aan: Meat Loaf, Mark King (Level42), Paul Carrack, Kim Wilde en Richie Sambora (Bon Jovi).

Boekingen van Erwin Peters

Erwin is ook veel in het land te bewonderen, waar hij naast naast het draaien van de beste 80?s & 90?s hits, dance classics of de laatste Top 40-tracks ook veel presentaties doet, en er altijd voor zorgt dat het publiek de avond van zijn leven heeft. Een greep uit de grootschalige evenementen waar Erwin aan meewerkte: ‘Radio Veronica’s 80?s & 90?s Hits, The Party!’ in de Amsterdamse Heineken Music Hall, Koninginnenacht en Koninginnendag op het Domplein in Utrecht, de Nijmeegse Vierdaagsefeesten en Zomerfeesten en Symphonica In Rosso. Met de Radio Veronica 80?s & 90?s Hits Drive In Show is Peters in vrijwel alle discotheken en feesttenten in heel Nederland te zien en te horen!

Direct Erwin Peters huren? Klik hier voor boekingen van Erwin Peters

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Erwin Peters kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Erwin Peters wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Erwin Peters wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Erwin Peters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Erwin Peters kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Erwin Peters boeken

Ben jij benieuwd hoe je Erwin Peters kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Erwin Peters boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Erwin Peters

Erwin Peters boeken

€1.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Erwin Peters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende Radio Veronica DJ2 uurexclusief1 persoonDance classics 80's tot hedendaags€1150,-

Vergelijkbare artiesten

€1.150,-
€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand