Domien Verschuuren boeken

€1.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire 3FM DJ
 • Genre
  90's tot nu

Wil jij Domien Verschuuren boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Domien Verschuuren. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Domien Verschuuren is bekend als radio DJ bij 3FM. In 2006 wordt hij door deze radiozender gescout bij het radiostation van Rob Stenders en start vervolgens op 3FM in het nachttraject met zijn programma’s. Sindsdien heeft hij diverse radioprogramma’s gemaakt in de weekenden en doordeweeks, zowel in de ochtend als middagen.

Domien Verschuuren boeken

Lang heeft hij zijn eigen programma “Dit is Domien” bij BNN op NPO 3FM gehad op maandag- tot en met donderdagavond, waarbij de luisteraar in het programma centraal stond. Maar per november 2016 neemt hij het ochtendprogramma van 3FM voor zijn rekening en hoor je hem iedere werkdag van 06:00-09:00 uur! Naast zijn liefde voor de radio, draait hij ook graag als DJ op diverse feesten, evenementen en festivals.

Boekingen van Domien Verschuuren

Zo stond Domien Verschuuren al op festivals als Solar, 7th Sunday en Festyland. Alsof dat nog niet genoeg is onderhoudt hij ook nog eens een YouTube-kanaal.

Direct Domien Verschuuren huren? Klik hier voor boekingen van Domien Verschuuren

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Domien Verschuuren kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Domien Verschuuren wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Domien Verschuuren wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Domien Verschuuren online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Domien Verschuuren kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Domien Verschuuren boeken

Ben jij benieuwd hoe je Domien Verschuuren kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Domien Verschuuren boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Domien Verschuuren

Domien Verschuuren boeken

€1.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Domien Verschuuren

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire 3FM DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoon90's tot nu€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-
€1.750,-
€2.200,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand