Daniel Lippens boeken

€1.795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1795,-
 • Duur
  2 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire SLAM FM DJ
 • Genre
  Dance / House

Wil jij Daniel Lippens boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Daniel Lippens. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Voor Daniel Lippens telt maar 1 ding: radio maken. Na een bewogen maar gezellige jeugd waarin hij onder andere in Frankrijk heeft gewoond en verschillende bedrijfjes heeft opgezet is hij in 2007 op zijn 19e terecht gekomen bij SLAM!FM. Hier maakt hij vandaag de dag samen met Ivo van Breukelen het programma De Avondploeg.

Daniel Lippens boeken

Samen met Ivo van Breukelen praat Daniel je dagelijks bij over alles wat jongeren boeit. In het weekend vind je hem achter de draaitafels. Hij draait een energieke mix van eclectische sounds waarbij de dansvloer gegarandeerd wat te verduren krijgt!

Boekingen van Daniel Lippens

De Avondploeg is in twee jaar tijd uitgegroeid tot een van de populairste jongerenprogramma’s van Nederland. In 2011 werd het programma genomineerd voor de RadioRing.

Direct Daniel Lippens huren? Klik hier voor boekingen van Daniel Lippens

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Daniel Lippens kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Daniel Lippens wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Daniel Lippens wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Daniel Lippens online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Daniel Lippens kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Daniel Lippens boeken

Ben jij benieuwd hoe je Daniel Lippens kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Daniel Lippens boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Daniel Lippens

Daniel Lippens boeken

€1.795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Daniel Lippens

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire SLAM FM DJ2 uurexclusief1 persoonDance / House€1795,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand