Piet Diego boeken

De Coolste Piet van Nederland!
€2.450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2450,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 350 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Kids / Sinterklaas

Wil jij Coole Piet Diego boeken voor jouw sinterklaasfeest? Hallo, ik ben dus Coole Piet Diego. Ik ben al 21 jaar aan het werk voor Sinterklaas! In 2001 ben ik begonnen als Coole Piet. Sinterklaas geeft de pieten altijd een bijnaam omdat er zoveel Pedro’s en Esperanza’s zijn!

Piet Diego boeken

Meestal doet hij dat nadat hij je een tijdje goed bestudeerd heeft. Mij vond hij “Cool” en dat is altijd zo gebleven! In de film “Sinterklaas en het Geheim van het grote boek” vraag ik Sint of de kinderen mij bij mijn voornaam mogen noemen; “Diego“, want zo heet ik in het echt. Gelukkig mocht dat! Maar hoe je mij ook noemt, ik ben en blijft: “Diego, de Coolste Piet van Nederland!“

Eigen liedjes

Ik schrijf al mijn liedjes zelf en dat doe ik met groot plezier! Zo heb ik ook de titelsong ‘1 Sinterklaas’ gezongen, waarvan ook een CD verkrijgbaar is. Op dit album zing ik ook nog eens een duet met niemand minder dan Junior Songfestival winnares Rachel Traets. Mijn liedjes gaan over het werk dat wij doen, soms ook over problemen met Pieten. Soms zing ik over hoe leuk kinderen het sinterklaasfeest vinden. Mijn nieuwste album heet “Coolste Hits 5“ en daarop staan 14 liedjes en 2 luisterverhaaltjes.

Boekingen van Piet Diego

Ik heb ook een mooie film gemaakt, die nu verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray. Hij heet “Sinterklaas en Diego, Het geheim van de Ring“. Het is een avonturenfilm met veel humor en muziek! Ik hoop dat je hem gaat bekijken met je mama, papa, opa of oma of verzorger! Ik ben vanaf nu ook te boeken voor een gezellig optreden en zing naast mijn eigen hit uit de film ook eigentijdse versies van bekende klassiekers als “Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’, ‘Zie ginds komt de stoomboot’ en ‘Sinterklaas Kapoentje’Ik houd erg van optreden en ik hoop dat we elkaar ergens in Nederland tegenkomen!

Direct Piet Diego boeken? Klik hier voor boekingen van Piet Diego

Piet Diego boeken

€2.450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Piet Diego

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 350 personen1 persoonKids / Sinterklaas€2450,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand