Freaky Pieten Disco boeken

€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Sinterklaas

Wil jij Freaky Pieten Disco boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Freaky Pieten Disco. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Freaky Pieten Disco danst voor Sinterklaas aan. Waar de Sint komt warmen deze Pieten de kids alvast op.

Freaky Pieten Disco boeken

De show bestaat uit drie Pieten, muziek, dans en spelletjes. In voorbereiding op de komst van Sinterklaas wordt een quiz gespeeld, gedanst en lol getrapt met drie Pieten. Een echte warming up dus!

Boekingen van Freaky Pieten Disco

DJ Freaky draait de hipste Sinterklaas nummers en de twee andere Pieten doen spelletjes en dansjes met de kinderen. Gezamenlijk halen ze de Sint binnen. Dan zit hun taak erop en dansen ze naar het volgende feest.

Direct Freaky Pieten Disco huren? Klik hier voor boekingen van Freaky Pieten Disco

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Freaky Pieten Disco kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Freaky Pieten Disco wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Freaky Pieten Disco wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Freaky Pieten Disco online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Freaky Pieten Disco kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Freaky Pieten Disco boeken

Ben jij benieuwd hoe je Freaky Pieten Disco kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Freaky Pieten Disco boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Freaky Pieten Disco

Freaky Pieten Disco boeken

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Freaky Pieten Disco

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 minuteninclusief tot 200 personen3 personenSinterklaas€1095,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand