De Waterpieten boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 90 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Muzikale Show
 • Genre
  Sinterklaas

Wil jij De Waterpieten boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Waterpieten. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Waterpieten zijn in het dagelijks leven in Nederland jonge opkomende musici en acteurs, die al onder andere speelden in Koninklijk Theater Carré, de Melkweg en het Rozentheater. Het zijn goede vrienden die al jarenlang voor de lol bij verscheidene evenementen Piet zijn, bijvoorbeeld nu al zes jaar in de intocht van Amsterdam, de grootste intrede van de Sint in ons land. Tezamen maken zij zich al enkele jaren boos over de pompende electrische carribische beats met tekst die heden ten dage voor Sinterklaashits doorgaan. Dit voorjaar besloten zij als tegenzet een Pietenband te beginnen. Het doel is om op elk podium een authentieke nostalgische sfeer neer te zetten en kinderen te vermaken met nieuwe en oude liedjes – vermaakt naar toegankelijke softpopversies – afgewisseld met hilarische sketches en acts.

De Waterpieten boeken

“Het moet een beetje gaan klinken als de ideale kruising tussen VOF de Kunst en de Damrakkertjes,” aldus saxofonist Piet Sa, “Veel tot bijna alle bekende klassiekers komen voorbij, maar we zullen zeker ook eigen repertoire ten gehore brengen.” Dit alles in afwachting van Zijn eerwaarde principaal, die natuurlijk al de gehele middag elk moment binnen kan vallen, en dat op een uiteindelijk heuglijk moment ook zeker zal doen.

Boekingen van De Waterpieten

De Waterpieten zijn: Piet Snot – Gitaar + Piet Neut – Bas + Piet A. Goras – Zang + Piet Sa – Saxofoon + Piet Lut – Drums

Direct De Waterpieten huren? Klik hier voor boekingen van De Waterpieten

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Waterpieten kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Waterpieten wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Waterpieten wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Waterpieten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Waterpieten kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Waterpieten boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Waterpieten kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Waterpieten boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Waterpieten

De Waterpieten boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Waterpieten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale Show1 x 90 minutenexclusief5 personenSinterklaasOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand