De Feestpieten boeken

Ook te boeken voor 1 x 30 minuten voor: € 1.595,-.
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Muzikale show
 • Genre
  Sinterklaas

In 2005 introduceerde Sinterklaas de allereerste Pietenboyband. In één klap werden ze razend populair bij alle kinderen, jong volwassenen en ouderen, met hun swingende repertoire van klassieke Sinterklaasliedjes tot nieuwe, moderne songs!

De Feestpieten boeken

De Feestpieten Boyband bestaat uit vier vrolijke pieten (Manuel, Angelo, Rafael en Diego) die wel van een feestje houden! De afgelopen jaren kwamen deze pieten in de Megatop100 en de hitlijsten met de Sint Hits ‘Doe mij een Pepernoot’ (een variant op het bekende Toppertje’), ‘Sint Maakt Ons Gek!’ (‘Maak me Gek’ van Gerard Joling) en ‘Sint’ (‘Shine’ van Gordon met een nieuwe tekst van Tony Neef). De Pieten waren o.a. te gast bij Carlo en Irene in Life & Cooking (RTL4), AVRO’s Junior Sintfestival, SBS Sterren dansen op het IJs, Shownieuws, EditieNL en de Kids Top 20. Meerdere keren waren ze te gast in de radiostudio van Giel Beelen, live op 3FM.

Boekingen van De Feestpieten

Radio en Televisie zenders vroegen zich af wie deze pieten toch zijn? Het antwoord is heel eenvoudig, waar een feestje is daar zijn De Feestpieten! Van discotheek tot buurtfeest, van Sinterklaas-intocht tot signeersessie, niets is ze te gek! Inmiddels hebben ze een groot aantal aan optredens achter de rug bij allerlei Sinterklaasfeesten in het hele land en zijn ieder jaar weer door heel Nederland te zien!

Direct De Feestpieten huren? Klik hier voor boekingen van De Feestpieten

De Feestpieten boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Feestpieten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale show1 x 20 minuteninclusief tot 800 personen4 personenSinterklaas€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand