De Feestpieten boeken

Ook te boeken voor 1 x 30 minuten voor: € 1.595,-.
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Muzikale show
 • Genre
  Sinterklaas

Wil jij De Feestpieten boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Feestpieten. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In 2005 introduceerde Sinterklaas de allereerste Pietenboyband. In één klap werden ze razend populair bij alle kinderen, jong volwassenen en ouderen, met hun swingende repertoire van klassieke Sinterklaasliedjes tot nieuwe, moderne songs!

De Feestpieten boeken

De Feestpieten Boyband bestaat uit vier vrolijke pieten (Manuel, Angelo, Rafael en Diego) die wel van een feestje houden! De afgelopen jaren kwamen deze pieten in de Megatop100 en de hitlijsten met de Sint Hits ‘Doe mij een Pepernoot’ (een variant op het bekende Toppertje’), ‘Sint Maakt Ons Gek!’ (‘Maak me Gek’ van Gerard Joling) en ‘Sint’ (‘Shine’ van Gordon met een nieuwe tekst van Tony Neef). De Pieten waren o.a. te gast bij Carlo en Irene in Life & Cooking (RTL4), AVRO’s Junior Sintfestival, SBS Sterren dansen op het IJs, Shownieuws, EditieNL en de Kids Top 20. Meerdere keren waren ze te gast in de radiostudio van Giel Beelen, live op 3FM.

Boekingen van De Feestpieten

Radio en Televisie zenders vroegen zich af wie deze pieten toch zijn? Het antwoord is heel eenvoudig, waar een feestje is daar zijn De Feestpieten! Van discotheek tot buurtfeest, van Sinterklaas-intocht tot signeersessie, niets is ze te gek! Inmiddels hebben ze een groot aantal aan optredens achter de rug bij allerlei Sinterklaasfeesten in het hele land en zijn ieder jaar weer door heel Nederland te zien!

Direct De Feestpieten huren? Klik hier voor boekingen van De Feestpieten

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Feestpieten kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Feestpieten wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Feestpieten wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Feestpieten online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Feestpieten kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Feestpieten boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Feestpieten kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Feestpieten boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Feestpieten

De Feestpieten boeken

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Feestpieten

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Muzikale show1 x 20 minuteninclusief tot 800 personen4 personenSinterklaas€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand