Rene Van Der Gijp boeken

RICHTGAGE: tussen € 5000,- en € 10.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Sportspreker
 • Genre
  Voetbal / Panellid

Wil jij Rene Van Der Gijp boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Rene Van Der Gijp. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Rene van der Gijp komt uit een ware voetbalfamilie. Zijn vader en oom waren beiden profvoetballers en kwamen uit voor het Nederlands elftal.

Rene Van Der Gijp boeken

Dat René van der Gijp voetbaltalent had, was dan ook niet vreemd. Lofuitingen als: snel, balvaardig, behendig en doelgericht waren aan hem besteed. Maar liefst achttien keer speelde hij voor het Nederlands elftal met andere topvoetballers als Ruud Gullit en Marco van Basten. De ex-international heeft persoonlijk ervaren hoe lang de weg naar succes is.

Boekingen van Rene Van Der Gijp

In zijn openhartige verhaal blikt Rene van der Gijp terug op zijn voetbalcarrière. Zijn ervaringen weerspiegelt hij aan de dagelijkse gang van zaken in het bedrijfsleven op een humoristische en inspirerende manier. Bedrijven als Heineken, Mars, Hewlett Packard, Cap Gemini, ABN-AMRO en ABP hebben zijn presentatie reeds als zeer succesvol ervaren.

De volgende aspecten komen onder andere in de presentatie van Rene van de Giip aan de orde:

 • teambuilding
 • motivatie
 • betrokkenheid
 • respect René van der Gijp motiveert, stimuleert, doet pijn en dwingt tot nadenken

Direct Rene Van Der Gijp boeken? Klik hier voor boekingen van Rene Van Der Gijp

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Rene Van Der Gijp kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Rene Van Der Gijp wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Rene Van Der Gijp wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Rene Van Der Gijp online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Rene Van Der Gijp kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Rene Van Der Gijp boeken

Ben jij benieuwd hoe je Rene Van Der Gijp kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Rene Van Der Gijp boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Rene Van Der Gijp

Rene Van Der Gijp boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Rene Van Der Gijp

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Sportsprekerin overlegexclusief1 persoonVoetbal / PanellidOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand