DJ Theo boeken

Boven 20 km vanaf Venray extra reiskosten!
€450,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €450,-
 • Duur
  4 1/2 uur
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zingende DJ-show
 • Genre
  Allround

Wil jij DJ Theo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Theo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Wil jij DJ Theo boeken voor jouw feest of evenement? DJ Theo is een aantal jaren actief en richt zich met name op de wat kleinere feesten en partijen ( van 50 tot 150 personen) met de insteek om er altijd een feest van te maken. DJ Theo zingt daarom met name Nederlandstalig reportoire live van oa. Frans Duijts, Rene Schuurmans, Andre Hazes, Guus Meeuwis, Stef Ekkel, Wolter Kroes, John de Bever, Frans Bauer en Dries Roelvink. Maar daarnaast ook een Engels- en Duitstaligreportoire en een aantal nummers op accordeon. Het gehele repertoire wordt altijd zo goed mogelijk afgestemd op de wensen van het publiek en tevens in overeenstemming met de wensen van de opdrachtgever.

DJ Theo boeken

Wie kiest voor DJ Theo, kiest voor een fantastisch muzikaal verzorgd feest, bruiloft, receptie of evenement. Een feest zoals u en uw gasten dat willen.

Deejays inhuren

Mede door jarenlange bühneervaring en een absolute passie voor muziek wordt met een perfect gevoel voor muziekkeuze, timing en entertainment uw avond muzikaal aaneengeschakeerd tot een geweldige belevenis.

Boekingen van DJ Theo

Met veel gevoel voor entertainment weet hij als ras-artiest op perfecte wijze een aantal sfeervolle highlights in uw avond aan te brengen en er, samen met uw gasten, een fantastische happening van te maken.Juist deze unieke formule garandeert dat uw avond een superfeest wordt waar iedereen nog lang over zal napraten.

Direct DJ Theo boeken? Klik hier voor boekingen van DJ Theo

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Theo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Theo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Theo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Theo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Theo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Theo boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Theo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Theo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Theo

DJ Theo boeken

€450,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Theo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zingende DJ-show4 1/2 uurinclusief tot 150 personen1 persoonAllround€450,-

Vergelijkbare artiesten

€645,-
€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand