DJ Peer boeken

€645,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €645,-
 • Duur
  max. 5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zingende DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij DJ Peer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Peer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een feestmaker pur sang! Zo kunnen we DJ Peer het beste omschrijven. Achter dit pseudoniem gaat Peter Hellings schuil. Peter, oftewel Peer is niet de grootste DJ in lengt, maar is wel groots in daden!

DJ Peer boeken

Vrijwel ieder feest zet hij moeiteloos naar zijn hand. DJ Peer is dan ook breed inzetbaar op diverse feesten, bruiloften en partijen. Daarnaast beschikt deze allrounder ook over een hele mooie stem kortom: ook vocaal staat Peter zijn mannetje!

Boekingen van DJ Peer

Saaie DJ’s! Weg er mee! Met zingende DJ Peer wordt uw feest altijd een succes!

Direct DJ Peer huren? Klik hier voor boekingen van DJ Peer]

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Peer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Peer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Peer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Peer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Peer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Peer boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Peer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Peer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Peer

DJ Peer boeken

€645,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Peer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zingende DJmax. 5 uurinclusief tot 250 personen1 persoonAllround€645,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand