Evergreen Machine boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  3 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  80's / 90's / 00's / Rock

Wil jij Evergreen Machine boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Evergreen Machine. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Beleef de vetste klassiekers uit de gloriejaren van de pop- en rockmuziek. Coverband The Evergreen Machine uit haar muzikale ervaring met 6 rasartiesten.

Biografie Evergreen Machine

Leadzangeres Barbara van Dijk en leadzanger Bob van Uden zingen de mooiste nummers van topbands uit de jaren ‘80, ‘90 en de zero’s. Zij worden muzikaal begeleid door leadguitar Bart Jansen, rhythm guitar Bart Lamers, bassist Morris Holtzhuizer, keytar Bob van Uden en drummer Frank van Wely.

Vetste klassiekers

De vetste klassiekers van legendes zoals Queen, Toto, van Halen, Whitesnake, Bon Jovi, Bonnie Tyler, AC/DC, Roxette, Anouk, Guns n’ Roses, Aerosmith, Bryan Adams, Foreigner, Heart, Phil Collins en Michael Jackson komen in ons spetterend optreden voorbij.

Boekingen van Evergreen Machine

Xamger Bob van Uden richtte met zijn beste vrienden toen hij jong was een bandje op genaamd “ Cold Basement” Als broekies van een jaar of 13/14 deden ze diverse voorprogramma’s van onder andere Rowwen Heze, De Kast,
Volumia en DFe Dijk. Deze periode legde voor hem de basis voor dat wat komen ging. Want na enkele jaren maakte hij kennis met het beroepscircuit en toerde hij met formatie “ Big Nick” jaren lang het hele land door. Zangeres Barbara is een Limburgse dame, afkomstig uit Maastricht. In 2015 kwam haar droom uit en werd ze leadzangeres bij een band, ‘de Kofferbent’. Tegenwoordig is ze dus de leadzangeres van Evergreen Machine.

Eén brok ervaring

Drummer Frank heeft zijn roots liggen in de hafa wereld waar hij al snel opviel door zijn allround inzetbaarheid.Hij speelde in diverse bands (o.a. Deja-vu, Broadway, Noah enz.) en projecten (o.a. met André Rieu, Waylon, Nikki, Hans Dulfer, enz.). Bassist Morris speelde 2 jaar lang in het begeleidingsorkest van Marco Borsato. Tevens speelde hij in de band “Kazoe” en de Nijmeegse band “Magic” waar hij 10 jaar actief is geweest. Gitarist Bart Janssen begeleidde o.a. Lee Towers en Donna Lynton. En Bart Lamers tenslotte Bart Lamers is opgegroeid in een muzikaal gezin. Sinds 1999 speelt hij in de 6 koppige band Slashback die sinds enkele jaren door verandering van
muziekstijl is gewijzigd in The Evergreen Machine.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Evergreen Machine kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Evergreen Machine wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Evergreen Machine wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Evergreen Machine online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Evergreen Machine kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Evergreen Machine boeken

Ben jij benieuwd hoe je Evergreen Machine kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Evergreen Machine boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Evergreen Machine

Evergreen Machine inhuren

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Evergreen Machine

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow3 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage6 personen80's / 90's / 00's / Rock€1395,-
Live bandshow3 x 60 minuteninclusief tot 250 personen6 personen80's / 90's / 00's / Rock€2495,-
Live bandshow3 x 60 minuteninclusief tot 500 personen6 personen80's / 90's / 00's / Rock€2995,-
Live bandshow3 x 60 minuteninclusief tot 1000 personen6 personen80's / 90's / 00's / RockOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-
€1.595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand