Zzapp boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.445,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1445,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Live akoestisch
 • Genre
  Allround

Wil jij Zzapp boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Zzapp. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Zzapp is een van de leukste en meest veelzijdige bands van Nederland. Met een ijzersterke zangeres aan het roer en één of twee ervaren multi-instrumentalisten die haar ondersteunen, weten ze het publiek telkens weer te betoveren. De bandleden van Zzapp hebben een schat aan ervaring en zijn stuk voor stuk gepassioneerde muzikanten. Ze hebben samengewerkt met gerenommeerde artiesten en hebben opgetreden op diverse grote podia en evenementen in binnen- en buitenland. Hun unieke combinatie van talent, energie en professionaliteit maakt Zzapp een onmisbare toevoeging aan elk evenement.

Biografie Zzapp

Of je nu een intiem feestje geeft of een grootschalig evenement organiseert, Zzapp past zich moeiteloos aan aan elke gelegenheid. Ze spelen een breed scala aan muziekgenres, variërend van pop, rock en soul tot dance en jazz. Het repertoire van Zzapp is zorgvuldig samengesteld en bevat zowel tijdloze klassiekers als de nieuwste hits, waardoor ze de perfecte soundtrack kunnen bieden voor elk publiek en elke smaak.

Muzikaal trio boeken

Wat Zzapp onderscheidt, is niet alleen hun muzikale veelzijdigheid, maar ook hun interactie met het publiek. Ze weten als geen ander hoe ze de menigte kunnen betrekken en enthousiasmeren, waardoor er een onvergetelijke sfeer ontstaat. Of je nu wilt dansen op de beats, uit volle borst wilt meezingen of zelfs een rockende solo wilt spelen, Zzapp staat klaar om je feest naar een hoger niveau te tillen. Dus, als je binnenkort een feestje organiseert en op zoek bent naar een band die garant staat voor een te gekke avond, zoek dan niet verder. Neem contact op met Zzapp en laat hen jouw evenement transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Zzapp kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Zzapp wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Zzapp wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Zzapp online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Zzapp kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Zzapp boeken

Ben jij benieuwd hoe je Zzapp kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Zzapp boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Zzapp

Zzapp inhuren

€1.445,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zzapp

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live akoestisch3 x 45 minuteninclusief tot 150 personen3 personenAllround€1445,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 500 personen3 personenAllround€1995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.295,-
€1.250,-
€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand