Zzapp boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€950,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €950,-
 • Duur
  3 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 150 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live bandshow (duo)
 • Genre
  Allround

Wil jij Zzapp boeken voor een optreden op jouw feetst of evenement? Zzapp is een van de leukste en meest veelzijdige bands van Nederland. Met een ijzersterke zangeres aan het roer en één of twee ervaren multi-instrumentalisten die haar ondersteunen, weten ze het publiek telkens weer te betoveren. De bandleden van Zzapp hebben een schat aan ervaring en zijn stuk voor stuk gepassioneerde muzikanten. Ze hebben samengewerkt met gerenommeerde artiesten en hebben opgetreden op diverse grote podia en evenementen in binnen- en buitenland. Hun unieke combinatie van talent, energie en professionaliteit maakt Zzapp een onmisbare toevoeging aan elk evenement.

Zzapp boeken

Of je nu een intiem feestje geeft of een grootschalig evenement organiseert, Zzapp past zich moeiteloos aan aan elke gelegenheid. Ze spelen een breed scala aan muziekgenres, variërend van pop, rock en soul tot dance en jazz. Het repertoire van Zzapp is zorgvuldig samengesteld en bevat zowel tijdloze klassiekers als de nieuwste hits, waardoor ze de perfecte soundtrack kunnen bieden voor elk publiek en elke smaak.

Muzikaal trio boeken

Wat Zzapp onderscheidt, is niet alleen hun muzikale veelzijdigheid, maar ook hun interactie met het publiek. Ze weten als geen ander hoe ze de menigte kunnen betrekken en enthousiasmeren, waardoor er een onvergetelijke sfeer ontstaat. Of je nu wilt dansen op de beats, uit volle borst wilt meezingen of zelfs een rockende solo wilt spelen, Zzapp staat klaar om je feest naar een hoger niveau te tillen. Dus, als je binnenkort een feestje organiseert en op zoek bent naar een band die garant staat voor een te gekke avond, zoek dan niet verder. Neem contact op met Zzapp en laat hen jouw evenement transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

Direct Zzapp boeken? Klik hier voor boekingen van Zzapp

Zzapp boeken

€950,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Zzapp

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow (duo)3 x 45 minuteninclusief tot 150 personen2 personenAllround€950,-
Live bandshow (trio)3 x 45 minuteninclusief tot 150 personen3 personenAllround€1150,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand